Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptyśkowa mamita

problem z kupujaca na allegro

Polecane posty

Gość ptyśkowa mamita

Witam, wczoraj sprzedałam sukienkę na allegro aukcja kończyła dość późno, pół godziny przed zakończeniem osobs,która była numer 1 w wygrywajacych napisała maila, że rozmiar jej nie pasuje o 22:55!!! czy moge jązmusić do wpłacenia pieniędzy czy uznać ten mail, chociaz o tej godzinie nie zagladałam na poczte??

Gość czapom
zgłosiła przed koncem aukcji.twój błąd

daj jej negatywa w którym opiszesz tą sytuację i nie wysyłaj jej tej sukienki

Gość nie masz obowiazku
odwolania oferty. Oczywiscie, ze ona jest zobligowana conajmniej do zaplacenia Ci prowizji. Jezeli tego nie zrobi napisz do allegro. Otrzymasz zwrot prowizji, gosiowie wystawisz negatywa. I tyle. Zdarzaja sie niezdecydowani debile, co nie umieja czytac...

Gość mozesz uznac jaknajbardziej
1. powinna poprosic cie o odwolanie oferty a nie tylko poinformowac o tym ze rozmiar jest zly 2. jesli oficjalnie nie odwolalas oferty to transakcja obowiazuje 3. i tak ci nie zaplaci - jak znam zycie.. i wlasciwie jedyne co bedziesz mogla zrobic to nieodpowiedzialnej kupujacej wystawic negatywa a sukienke wystawic raz jeszcze - allegro poprosisz o zwrot prowizji

Gość allegroooooooooooooooooooooooo
ja mam zastrzeżone w aukcji, że ofert nie wycofuję. co? nagle się zorientowała, że rozmiar jej nie pasuje? ja nigdy nie odwołuję ofert!a jak ktoś wygrywa i nie wpłaca to negatyw! allegro to nie zabawa, ktoś traci Twój czas i pieniądze! jeszcze powiedzmy jestem w stanie zrozumieć, jak są to początki licytacji, ale nie na sam koniec!!! chyba bym się wściekła. jak nie wpłaci kasy, wystaw negatywa, ale wtedy licz się z odwetem.:)

Gość mijkar44w
no niby tak --ale jAK jej wystawi nrgatywa to kupujaca tez jej tak samo zrobi

Gość ptyśkowa mamita
i właśnie to jest takie zamkniete koło ja jej negatywa ona mi teżżż troche to jest chore

Gość fear of the dark iron maiden
pisz od razu do allegro

Gość no i co ze ci wystawi negatywa
skomentujesz go jako odwetowy i krotko oiszesz sytuacje