Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia444554

wodnisty bialawy sluz

Polecane posty

Gość kasiunia444554

hej dziewczynuy. mam pytanie, jutro albo pojutrze powinnam dostac @. bo cykle mam mniejwiecej 26, 27 dniowe. dzis jest moj 25 dzien cyklu. 10 dc prawdopodobnie wystapila u mnie owulacja, (obserwacja za pomoca testow owulacyjnych) i tego dnia rowniez staralismy sie o dzidzie:). prosze powiedzcie mi jaki powinnien wystepowac sluz tuz przed @? bo ja od wczoraj odczuwam bardzo duza wilgotnosc, to jest taki wodnisty bialawy sluz, a do tego od jakiegos tygodnia albo ponad bardzo bola mnie sutki, robilam test ciazowy w sobote byl to wowczas moj 23 dc , a 13 dzien po stosunku i wyszedl negatywnie, jak myslicie czy ten sluz ktory od wczoraj u mnie wystepuje jest prawidlowy przed @???????????????czy pomimo negatywnego testu , ktory moze zrobilam za wczesnie jest jeszcze szansa ze moge byc w ciazy?

Gość do autorkii
ja mam taki zawsze przed @, nie wydaje mi się zebyś w ciąży była

Gość kasiunia444554
a jezeli przytulanki byly podczas owulacji?

Gość pearlineee
no wiesz, wszystkie starające się w trakcie owulacji uprawiają seks, a starają się miesiącami, to naprawde o niczym nie przesadza. Test zrobiłaś, wyszedł negatywny. Moim zdaniem tez nie jestes

Gość kasiunia444554
test zrobiony byl 13 dni po stosunku, moze to za wczesnie bylo niewiem sama.... ja rowniez staram sie od ponad pol roku i w dalszym ciagu nic,

Gość blus szuss
no to co ze sie kochałaś w owulacje. Trudno jest zrobić dziecko. Zresztą nikt usg w kompie nie ma. A śluz masz jak na @

taki białawy śluz a w zasadzie upław był u mnie w ciąży, ale test wyszedł negatywny przed okresem, pojawiły sie 2 kreski dopiero 2 dni po spodziewanej miesiączce. poczekaj cierpliwie do okresu albo jego braku

Gość kasiunia444554
frankazwarszawy....... z tego co czytalam to wszedzie pisza ze tuz przed okresem to powinna byc odczuwana suchosc, z tego wszystkiego to ja sama juz nie pamietam jak to zawsze przed @ u mnie bylo. bardzo chcialabym miec dziodzie i mam nadzieje z e moze w koncu mi sie uda. tego sluzu jest dosc sporo jak pisalam taki bialawy i wodnisty, przez ostatni tydzien odczuwalam znaczne bole w podbrzuszu i klucia prawego jajnika, moze to i przed miesiaczka , ale mam nadziej ze jednak ona nie przyjdzie.... a ty w ktorym jestes miesiacu czy moze juz urodzilas? gratuluje

Gość a4tech
w stopce ma napisane..... moim zdaniem za bardzo się nakręcasz i stad te problemy z zajsciem. Im więcej liczenia i sprawdzania, tabelkowania tym dłużej wszystko trwa.

u każdej jest inaczej :) ja miałam dużo baławego uplawu i często siusiałam ale test negatywny :) jeszcze kilka dni i się przekonasz :) do upławu póżniej dołączył galaretowaty śluz taki jak przy owulacji i kłucie z prawej strony