Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 skarbe艅Q

Jutro 1 egzamin na prawo jazdy

Polecane posty

Go艣膰 skarbe艅Q

Jezuu ale mam stresa... 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ale nudyy
je艣li sie stresujesz to nie zdasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarbe艅Q
Jakie艣 rady... ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarbe艅Q
przy teorii si臋 nie stresowa艂am i nie zda艂am :o za 2 razem mia艂am stres i 0 b艂臋d贸w.

Udost臋pnij ten post

nie ma sie czym stresowac,przeciez jak nie zdasz to nic sie nie stanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joko02
stanie si臋 bo trzeba b臋dzie p艂aci膰 za kolejny egzamin, 100 z艂 piechot膮 nie chodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 peda艂om m贸wimy NIE
hehehehe, to przygotuj si臋 na to, 偶e to Tw贸j pierwszy, ale nie ostatni egzamin ;) Tak czy siak- powodzenia 偶ycz臋! :)

Udost臋pnij ten post

na egzamin musisz isc wyluzowana bo inaczej nie zdasz. wyspij sie porzadnie przed egzaminem, wez cos na uspokojenie.jak wsiadziesz do samochodu zlap 3 glebokie wdechy i wydechy i do dziela. nikt Cie nie bedzie poganial, wiec nie spiesz sie i pomysl 2 razy zanim cos zrobisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to przybij pi膮tke tyle 偶e ja m
am 6:D ale p贸ki co si臋 nie stresuje (w przeciwie艅stwie do poprzednich raz贸w)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktooosia
powodzenia 偶ycz臋 - napisz jak Ci posz艂o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarbe艅Q
Dzi臋kuje bardzo :) Wiem 偶e jak nie zdam to nic takiego, ale brat zda艂 za 1, m膮偶 kierowca zawodowy i normalnie obci膮偶enie psychiczne mam :D Placu si臋 nie boj臋, ale boj臋 si臋 miasta 偶e zrobi臋 jaki艣 g艂upi b艂膮d. Jak tu si臋 wsypa膰 jak egzamin na 7:30? :D ale dam rad臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 idz tak jak ja
obojetna...zdalam za pierwszym razem w warszawie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiem jak mozna nie zdac
teorii, chyba trzeba sie specjalnie starac :O siedzisz na dupie i ryjesz te testy, kilka razy, az do skutku, jak jestes z tych bardziej tepych, to przerabiasz material kilkanascie razy, az sie nauczysz i dopiero idziesz na egzamin.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale ona ma praktyke wi臋c po co
to piszesz?

Udost臋pnij ten post

bo wczesniej napisala: "przy teorii si臋 nie stresowa艂am i nie zda艂am za 2 razem mia艂am stres i 0 b艂臋d贸w." - dlatego to pisze, nie umiejace czytac dziecko :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hfhgfhgfh
Uwielbiam tych geniuszy, kt贸rzy "dziwi膮 si臋 jak mo偶na nie zda膰". Wida膰 mo偶na. Zda艂a za drugim razem bezb艂臋dnie.

Udost臋pnij ten post

ale zdanie teorii to nie jest jakis wyczyn, to po prostu kwestia spiecia dupska i nauczenia sie podanych pod nos przykladow, dlatego dziwie sie takim wygodnickim tlukom, ktore nie splamia honoru odpaleniem plyty/przejrzeniem ksiazeczki z testami przed egzaminem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale ona ma praktyke wi臋c po co
przesadzasz, aha nie nazyaj mnie dzieckiem bo nie jeste艣 wszechwiedz膮cy/a i na pewno jak kazdy cz艂woiek pope艂niasz b艂臋dy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarbe艅Q
nazywasz t艂ukiem kogo艣 kto raz nie zda艂 teorii, to co masz do powiedzenia o tych kt贸rzy nie zdaj膮 5 razy ? Bo s膮 i tacy. Przykro mi 偶e masz tak prymitywne my艣lenie. Nie twierdz臋 偶e jest si臋 czym chwali膰, ale ka偶demu mo偶e si臋 zdarzy膰 偶e zje go stres. Do tych kt贸rzy 偶ycz膮 powodzenia to bardzo wam dzi臋kuj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 sie stresowa艂am bardzooo
Jaki kurwa stres, co on niby ma mie膰 do tego?? Na teorii???? Rozumiem nie zda膰 egzaminu praktycznego. Trzeba by膰 totalnym debilem, 偶eby nie zda膰 teorii. chyba tylko jakie艣 totalne downy i nieuki mog膮 mie膰 z tym problem. Ma sie pytania, testy - pogratulowa膰 rozumu, jak kto艣 idzie na egzamin, nie przerabiaj膮c wcze艣niej ich... No 偶al, 偶al z tych co nie zdali teorii a teraz si臋 broni膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarbe艅Q
Gratuluj臋 geniuszu. Trzeba by膰 totalnym debilem maj膮c tak p艂ytkie my艣lenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarbe艅Q
Matura to te偶 egzamin teoretyczny w dodatku uczysz si臋 do niego przez 3- 4 lata a jednak co roku ok. 20 % nie zdaje, wi臋c co? Mamy 20 % spo艂ecze艅stwa debil贸w?

Udost臋pnij ten post

napisalas, ze sie nie stresowalas, wiec nie zaslaniaj sie teraz rzekomym stresem. nie ma innej rady, trzeba sie po prostu nauczyc i tyle, zadna filozofia, a jak ktos zdaje 5 razy teorie, to widocznie nie zal mu pieniedzy na kolejne egzaminy, no coz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarbe艅Q
Zda艂am!!! Ale si臋 ciesz臋. Posz艂am na luzie z podej艣ciem jak zdam to zdam jak nie to nie.

Udost臋pnij ten post