Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka_1988

problem z ubezpieczeniem - pomóżcie prosze

Polecane posty

Gość majeczka_1988

mam pytanie odnośnie ubezpieczenia zdrowotnego...nie uczę się, pracuje na umowę o dzieło chciałam się dobrowolnie ubezpieczyć w NFZ zadzwoniłoam a kobieta mi mówi że składka wynosi 292 zł co miesiąc..może mi ktoś powieedzieć czy jest jakaś inna możliwość ubezpieczenia żebym miała za darmo opiekę szpitalną...nie wiem jak mam to załatwić i gdzie a nie stać mnie żeby placic co miesiąc 300 zł a zarabiam 1000 czy oni oszaleli...doradźcie mi coś

Gość majeczka_1988
Gdy miałam 11 lat wpadłam w pierwszy konflikt z prawem. Przebiegłam przez ulicę Kołłątaja w moim rodzinnym Puńsku, na czerwonym świetle. Na dodatek tak mnie to podnieciło, że doznałam wtedy orgazmu. Wtedy pierwszy raz poczułam, że mam w sobie pokłady zła :classic_cool:

Gość majeczka_1988
bardzo śmieszne

Gość adssfss

Gość aaa kotki dwaaa
ile masz lat??? Studiujesz?? Przyrejestrowanie się jako człone rodziny przy ubezpieczeniu rodziców. Studenci do daty obrony maja prawo ale nie mogą wtedy pracować. Umowa zlecenie i umowa o pracę odpada. Natomiast umowa o dzieło to żedne zatrudnienie więc powinno chwycić. Niech rodzice popytają u siebie w zakładzie co z tym zrobić.

jesli nie masz jeszcze 26 lat to zapisz sie do jakiejs bezpłatnej policealnej szkoły np cosinus,i wtedy ktoś z twoich bliskich będzie mógł cie wziąć na swoje ubezpieczenie,albo wyjdz za mąż(tak mi doradziła durna baba w nfz jak zadzwoniłam spytać :o )