Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorągiewka p

co to za zachowanie faceta????

Polecane posty

Gość chorągiewka p

Byłam w dość długim, ale niestety toksycznym związku. Uwolniłam się od niego, dzięki pomocy faceta z którym byłam pare miesięcy. było super, normalnie, nie tak jak w poprzednim związku - ciągle rozchwianie emocjonalne! Ten paromiesieczy związek ON zakończył, twierdząć, że było nam za dobrze! Ok, ja się szybko z tym pogodziłam, bo wiedziałam, że prędzej czy później tak to sie skończy. Rozstalismy się w zgodzie, ostatnio byłam u niego, i ku mojemu zdziwieniu on zachowywał się tak jakbyśmy byli razem!!! Znajomi nawet nie wiedzieli, że już nie jesteśmy raziem!! Co tym chce osiągnąć i czemu tak się zachowuje??

Gość autorkoooooo
może boi się, że jeszcze nie przestałaś kochać ex, albo boi się że jeszcze nie jesteś emocjonalnie gotowa na związek, albo on się przestraszył... milion rzeczy, najlepiej sama z nim pogadaj, albo pozwól rzeczom iść własnym torem ;)

Gość chorągiewka p
Rozmawialiśmy, podał taki powód, że może wróce do ex, ale ja na pewno do niego nie wróce i mu to powiedziałam. Ale to jego zachowanie jest dziwne, on chyba sam nie wie czego chce. Nie wiem czy w ogóle utrzymywać z nim kontakt, czy to ma sens, chociaż chciałabym...