Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rózneopinie...

czy nie uważacie

Polecane posty

Gość rózneopinie...

że Walt Disney powienien nazywać sie ŁOTR Disney? Akurat robię porządki i znalazłam pewne swoje dzieło w gazecie, na okładce której był Charlie Chaplin a środku artykuł Disney uczy i bawi. Chyba zarabia. Straszne :( Aż mnie zamurowało jak to znalazłam. Zaraz pomyślałam sobie oczywiście o Majkelu Dżeksonie...

Gość rózneopinie...
i o tym co powinien był robić jak był takim wielkim Presleyem.Teraz wszyscy będą zwalać całość na to, że w Ameyrce jest kult śmierci Presleya i w ogóle jak tak daremnie skończysz to wielki kult. I przez to chyba ciała nie pokażą i mu mózg wyjęli,żeby sie tym nikt nie przejmował bo to był psychol. Moim zdaniem źle robią. Właśnie go zrozum. I gdyby się przejęli to by rozumieli co zrobił źle - co oni wszyscy źle zrobili. Jeśli o niego i Presleya chodzi, a on że sie do niego porównywał. A w sumie tyle zarobił bo MUSIAŁ być gangsterem normalnym. Później zbokiem, ale najpierw typ gangsterka - MOJE ZDANIE. I wszyscy go znali. Kradł sprytnie, takie drobnostki. Tak musiało być. Jak był młody. A później zgłupiał z kasą. Tak by tam nie zgłupiał aż tak. MOJE ZDANIE. Dużo mu uchodziło płazem bo był sobie uroczy. I tyle. No to później też był... 13 operacji plastycznych mój Boże. Wszystkich lekarzy bym to pieca posłała. Chyba robili eksperyment czy się cały chemicznie wybieli. No bo co? I go nie poinformowali, że resztę trzeba będzie szwami... i stąd on sie tak bać zaczął. Bo skąd? Jak spać w nocy 15 lat nie umiał. Skąd ten strach? Strachliwa osoba nie sprzeda 100 milionów płyt. MOJE ZDANIE.

Gość rózneopinie...
Tak ale jemu nie zależało aż tak na kasie. Moim zdaniem zawsze w przypadku takich osoób jest pierwsze pytanie i w ogóle DO KOGO SIĘ PORÓWNUJESZ. No to on by Ci powiedział Disney, Presley. Kim chcesz być? Coś takiego. No dobrze. I taki psychoterapeuta zaczyna DROGĘ kontroli człowieka no zobacz Presley robił to to to, a ty? Disney to to i tamto. Tacy byli. Taki mieli POCZĄTEK. A jaki jest twój. No i to jest POCZĄTEk. Biografia - nie SUKCES. Bo jest DROGA DO SUKCESU cała. Sieroctwo, rodzeństwo, poziom społeczny. Czy warto się przyrównywać. Takie rzeczy. ???

Gość rózneopinie...
Oni wszyscy wiedzieli doskonale że Dżekson sie wybielił chemicznie.Był łysy. Bez przesady. Był jednym wielkim cierpieniem. Chyba nauczył sie z tym żyć i te dzieci jako NIE MUSIAŁEM ICH RODZIĆ. A przecież każdy wie, że facet może urodzić dziecko. To było sławne nawet ostatnio , nie? Wiecie - wsadzili jednemu do brzucha i cesarką urodził. Mógł sie nad tym zastanowić.

Gość rózneopinie...
Nauczył sie żyć z cierpieniem i je chyba uwielbiał. Zamęczać się. A co on znał innego? W każdym razie szybko jego ruchy z takich bardzo plastycznych na początku jak PLASTELINA, nie? GUMA? Stały sie ociężałe - jak podnosił nogę czy rękę czy zginał coś to jakby drewniane części. Jak dla mnie. Może próbował walczyć z Ameryką poprzez to wybielenie sie? Nie wiem. Ze środowiskiem poprzez fakt, że był tym Amerykaninem. Ale przecież to nie wszystko. Ameryka jest zła. A przynajmniej bywa. I to go zdominowało i przygniotło. 15 lat bać się spać w nocy. Przecież to straszne. Irracjonalny strach. I nic. NIC :( EN. Aaaaaaaaa już mi go nie żal.