Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

benzendryna

hiv

Polecane posty

Jakis miesiac temu przespałem sie z dziewczyną, zupełnie przypadkowo. Trafiłem jakos na forum o hiv i zrozumiałem jaką głupote zrobiłem. Mam pietra iśc zrobic sobie test, wiem ze jest jeszcze za wczesnie. Martwie sie tym bardziej ze mam żon....do czasu zrobienia testu nie zblizam sie do niej , pewnie wzbudzi to jej podejrzenia ale wole tak niz.......wole nawet nie mysle. Wiem ze jestem kretynem, który mysli po fakcie a nie przed. Mam 29 lat, a ona miała 20, kochalismy sie oralnie bez gumki, bzykanie był ow gumce. Cholernie zaczynam sie martwic, musze jednak poczekac do tych 6 tygodni po......pozdr. Ludzie pilnujcie sie naprawde szkoda życia, dla chwili uniesienia.

trzeba było myśleć głową nie penisem zdradziłeś żonę teraz będziesz mieć tylko przez to problemy i lepiej módl się abyś nie miał HIV lub innych chorób wenerycznych...

Gość bida bida bida
znam taka jedna osobe... moj przyjaciel , choruje na HIV juz od pol roku...a tez poszedl do lozka tylko raz z przypadkowa osoba.zawsze mial stale partnerki

Gość kolbacha
wiesz co ? jestes zwyklym choojem. zrobisz test, okaze sie negatywny ty odetchniesz z ulga i bedziesz dalej sie szmacil.

Miałem w życiu jedną partnerke - żone.... przez 6 lat nikogo oprócz niej...wystarczyła chwila, troche swobody by zrobić głupote. heh. Nigdy wiecej tego nie zrobie :(

Nie panikuj ;) Wiem dużo o HIV bo sama się kiedyś bałam czy go mam (na szczęście nie mam) i czytałam o tym dużo. O ile Twoja partnerka nie miała w tym czasie okresu to szanse zakażenia są znikome chyba ,że miałeś wielką krwawiącą ranę w ustach(np po wyrwaniu zęba). Było tylko parę takich przypadków na świecie ,że facet zaraził się od kobiety w czasie seksu oralnego. Jestem na 99 % pewna ,że odbierzesz minusa ;) a ludzi którzy Cię tu straszą nie słuchać bo nic o HIV-ie nie wiedzą

wydzielina pochwowa zawiera po prostu o wiele mniej kopii wirusa niż sperma . Dlatego też kobieta od mężczyzny zakazi się o wiele łatwiej niż odwrotnie

Gość fdsrfhg
Eunice88- zgadzam się Ale nastepnym razm sie pilnuj i nie ponoś..

Gość ruchaszek
zaproś nas na swój pogrzeb :-D

hiv to chyba najwieksze gówno z jakim mozna sie zetknąć....ludzie badajcie sie i myslcie głową. Kiedys myslałem ze ten problem mnie nie dotyczy, a jednak okazało sie inaczej....

Gość bvbvbvbvb
Życze Ci zeby zona tez Cie zdradziła.. Chuju jeden...!

Gość bvbvbvbvb
Męska kurwa..

Wasze odpowiedzi są gówno warte dla osoby przeglądającej to forum. Nic z tego nie wyniesie. Ile razy napiszecie jeszcze ze jestem kurwą i szmatą itd....co to kurwa zmieni, to ja jestem nie wy i życze byscue zawsze byli cnotliwi i wspaniali nie mieli gorszych chwil, zresztą co wy kurwa o mnie wiecie? hm. Napiszcie cos co moze powstrzymac innych przed tym krokiem, a nie piprzycie o mnie i jaki jestem. Ja wiem jaki jestem i wystarczjąco mi zle z tym....no

Gość Gospi
hehe przyjmij prawde o sobie.. jestes zerem.. zdradziłęś zone sumienia nie masz nawet że mozesz ją stracic... bo gdy sie dowie.. a są szanse ze sie dowie.. a Ty sie bardziej przejmujesz hivem.. sam sobie jestes winny.. Nie znajdziesz tu wsparcia... ;) Trzeba było mysleć komu sie lize.

Gość Gospi
tylko o sobie myslisz, a nie myslisz że zdradziles zone jaką je krzywde zrobiłeś.. jak ona będzie sie czuła gdy sie dowie...

Gość Gospi
I tak się dowie prędzaj czy pozniej... ;) kłamstwo powtorzone sto razy staje się prawdą... ;) (ona wyczuje to) Dowie sie zobaczysz..

I każdy w zyciu popełnia błedy... I tak rzadko który facet miał tak mało partnerek w zyciu ,a on ma 29 lat i jak dotąd spał tylko z żoną.. Nie mówie ,że zrobił dobrze ,ale trochę tolerancji ludzie. wy tacy święci jesteście?

Gość lisswssa
a ja cię nie potępiam, sama byłam niedawno w podobnej sytuacji, kocham męża, ale nie układało się miedzy nami, przechodziliśmy kryzys i stało się. też zrobiłam test, jest wszystko ok , żałuję tego zdarzenia , ale z wszystkiego można coć wynieść, ja dzięki temu zrozumiałam że nie mogłabym żyć bez męża i kocham go jeszcze bardziej. Zyczę ci tego samego .

wiem ze macie rację....ale ja naprawde ją kocham :( wiem tez ze nie wybaczyłaby mi zdrady, wiem tez ze zasługuje na kogos lepszego. heh naprawde załuje tej decyzji.....nie cofne juz czasu :(

z błedów trzeba wyciagac wnioski ,a nie je roztrząsać... Nie wiem czy same mohery na tym topiku siedzą?

Gość lisswssa
i popieram--- nigdy , nawet w chwilach kiedy bedziesz miał ochote wykrzyczec jej to w twarz, nie mów jej tego. Po czymś takim na pewno nie będzie między wami jak wcześniej, zranisz ją bardzo. A przecież kochasz ją. To był tylko błąd , ale zapamiętaj ludzie uczą się na błędach wiec nie popełniaj go więcej

Gość Gospi
otulona ma racje.. jesteś zakłamaną dziwką i nie obchodzi nas ze cierpisz.. ;) Wsplczuje twojej zonie.. oby znalazla kogoś KTO JEST JEJ WARTY...! i oby Cie zostawiła ! i się dowiedziała!

Nie bardzo rozumiem...uprawialicie seks w gumie,nie pekla wiec czego sie boisz? Przez orala sie nie zarazisz. Zrob test kiedy przyjdzie pora, napewno bedzie negatywny,a wtedy Ty wrocisz do zdradzania zony,chojraku. Niestety to kobieta latwiej zaraza sie od faceta niz na odwrot.No i nie przez oral. Wkurwiaja mnie tacy jak Ty.Robia bzdury a potem trzesa gaciami ze strachu mimo,ze realnego zagrozenia nie ma.Nie kazdy z kim zabawiamy sie przypadkowo, ma HIV :o Moj byly ma HIV,jakos sie nie zarazilam mimo calej masy roznych kontaktow z nim.

i autor nie jest kłamliwym szczurem. Może byłby nim jakby zdradzal żone ciągle i z premedytacją. I co ma się zabić bo zdradzil żonę? Ważne,ze żaluje i tego więcej nie zrobi. Poza tym to kwestia jego sumienia co zrobił więc nie pouczajcie go bo sami na pewno święci nie jesteście

Gość lisswssa
popieram Eunice, każdy popełnia błędy, ważne że to zrozumiał i żałuje