Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

benzendryna

hiv

Polecane posty

no cóż...kazdy powiedział co mysli, ja wiem że są ludzie którzy patrzą troszke inaczej na to niz otulona snem i gospi...to dobrze. Czy jestem zakłamną dziwką? pewnie tak, obiecuje sobie jednak ze nigdy nie zachowam sie w taki sposób. Życze byscie miały facetów, ktorzy Was nigdy nie zdradzą.

Gość Xnxnbccx
postawcie sie na miejscu jego zony, chcielibyscie zeby wasza milosc was zdradzila i nic nie powiedziala i jeszcze z jakas szansa ze ma hiva?:o watpie ;) wiec niech on wypitalaj od niej on nie zasługuje na nią.. a przez orala mozna sie zarazic szansa jest.

OMG,proponuje moralnosc odlozyc na bok,bo nie o tym temat.Fakty sa takie,ze zadnej szansy na zarazenie nie ma a pan autor jest przykladem strasznej trzesidupy.

Gość Adrian80
ale z Ciebie chuj.. sory stary ale taka prawda.. Ja mam żone od 3 lat... jesteśmy szczęsliwi nie raz miałem okazje ją zdradzić ale nawet nie ciągneło mnie do tego... Kocham bardzo Moją Natalie i nigdy bym nie mógł jej czegoś tak podłęgo zrobić.. Nigdy.... sory ale jestes pustakiem a to że cierpisz nie znaczy że nic sie nie stało z tą zdradą.. Modl sie do Boga by wasza miłość to przezyła... bo moja Natalka by mi nigdy takiego czegoś nie wybaczyła... ale nie moglbym jej oszukiwac.. ale pokazales jaki podły jestes...

Gość na miejscu autora
wykasowalabym adres mailowy przy nicku, zona moze czytac kafeterie

Gość Adrian80
a kogo obchodzą Twoje kilogramy?

Gość fatalnieieiee
Wyobraz sobie bicie serduszka twojej zony.......

przeciez ja sie nie usprawiedliwiam, nie wykrecam sianem.....Życze wszystkim udanych związków, byscie zawsze byli pewni partnera.to tyle pa

Gość Sardinh
przez oral mozna sie zarazic.. ;) Wiem bo jestem ginekologiem.

"a kogo obchodzą Twoje kilogramy?" Tych z ktrymi sie odchudzam :classic_cool: "przez oral mozna sie zarazic.. " Chyba czysto teoretycznie.

Czy autor kogoś zabił? Nie popełnił tylko ludzki bład i jeszcze go żałuje. Tak czy siak na 99% nie zakaził się HIV wiec nie pieprzcie głupot. Zajmijcie się swoim zyciem zamiast kogoś pouczać

Niektórzy ludzie lubią się znęcać nad innymi po prostu... Już to ,że teraz ma wyrzuty i cierpi to dla niego wystarczająca kara

Gość Gdsx
ja daje 80% :P

Gość Alabalamaha
Mozesz zrobic test na krew :P:P nawet teraz. i Ci wyjdzie czy masz czy nie ;)

Co Ty nie można. Może na allegro bys znalazl ,ale nie polecam bo wychodzą fałszywe wyniki. Jest wiele ośrodków (na pewno w Twoim woj też jakiś jest) gdzie testy robią bezplatnie i anonimowo

Gość Alabalamaha
idz do jakiegoś lekarza albo do laboratorium... i tam Ci mogą to krwistnie zbadać.. :P:P:P

aha i test IV generacji możesz zrobić już po 2 tygodniach. Taki wynik jest już dość wiarygodny

Eunice, wyczytałem ze mozna kupic go w aptece 45 zł. Jestem juz skołowany :(, a chciałbym uniknąć lekarza.

Nie radzę robić takich testów.A lekarza nie musisz się bać . Tzn pięlęgniarki i psychologa bo zwykle wygląda to tak ,że najpierw rozmawia się z psychologiem on ewentualnie wypełnia jakąś ankietę , a potem idzie się pobrac krew. Wynik najczęściej odbierasz na hasło bo jest anonimowy. Jeśli boisz się ,że spotkasz kogoś znajomego możesz zrobić test w mieście gdzie nikt Cię nie zna. W takich placówkach pracują ludzie którzy codziennie robią takie badania i są specjalnie przeszkoleni więc na pewno nie będą nie przyjemni. Zresztą takie testy robi więcej ludzi niż myślisz ja czekałam dość długo na poczekalni zanim pobrali mi krew. Pielęgniarka i psycholog byli bardzo mili , odpowiadali na każde moje pytanie.. Samo badanie i rozmowa trwa najwyżej 15 min

Bo na takich kupnych testach często wychodzą wyniki fałszywie dodatnie ,a tego byś chyba nie chciał...

Gość asica 244
nie ma w ogole ryzyka ze sie zaraziles hivvvvvvv