Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nija..

zrobil to specjalnie?

Polecane posty

Jasne :D Rób mu zadymy o takie dupolety, to zacznie wszystko przed Tobą ukrywać albo pojdzie do takiej, ktora nie bedzie miala takich fobii

"komiczne - jak mam zagrac w te monsters? placi sie za to?" klikasz w linka i tworzysz sobie postać zgodnie ze wskazówkami i potem polujesz na ludzi, walczysz z wilkołakami, rozwijasz postać... Mozna grać bezpłatnie i mozna płatnie - masz wtedy dodatkowe bonusy

Gość nija..
frufru-- ty to wogole jakas bez wyobrazni jestes. tak wlazl mu dziobek w kadr.. przeciez mogl sie ustawic tak by zdjecie obejmowalo tylko komputer a ta dziewczyna jest wyraznie na zdjeciu, siedzi obok i nie ma ze jej sam nos czy oczy widac widac ja do polowy siedzaca komiczne-- wlasnie od takich dupolet sie zaczyna on nie moze sobie bimbac ze mna

Gość nija..
komiczne czyzby jakis nalogowiec gier ? ale chyba nie jestes zonaty? :O

" komiczne czyzby jakis nalogowiec gier ? ale chyba nie jestes zonaty?" byłem :D ale wybrałem gry :D a co do dokręcania śruby facetowi - zobaczysz sama jak facet raguje gdy się mu robi o wszystko awantury

Gość frufru
wole być bez wyobraxni niż mieć jej taki nadmiar jak Ty :D

"wole być bez wyobraxni niż mieć jej taki nadmiar jak Ty" wiem... niektórzy lubią taka bezmyslna wegetacje - jest bezpieczna i spokojna...

Gość nija..
komiczne a to ciekawe jak reaguje? frufru no widzisz zgadzamy sie fajno ;)

Gość nija..
ja trzezwo mysle a pani frufru wegetuje bezmyslnie czyli woli nic nie wiedziec bo tak jest bezpiecznie a potem bedzie zgrzyt i bek

Gość upiedliwa na maxa njhh
ja zawsze sie obrazam i robie sceny, focha nawet po 3tyg jak mi sie coś przypomni, po co mam sie stresowac i mysleć jak moge go opieprzyc, niech sie stara nie sprawiac krzywych sytuacji to bedzie miał spokój

Gość nija..
upierdliwa-- no wlasnie o to mi chodzi