Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nija..

zrobil to specjalnie?

Polecane posty

Gość nija..

chlopak pokazywal mi dzisiaj zdjecia z naszej wycieczki, przewijal i nagle pokazal profil ladnej kolezanki z pracy a robil zdjecie programowi na komputerze ale obok uchwycil ją. czy powinnam go ochrzanic ?

Gość grazyna..
moze chcial zebys byla zazdrosna

Gość zabojada
powinnas i to porzadnie

Gość nija..
no wlasnie a ja mialam okazje a nie zrobilam tego bo nie chcialam wyjsc na zazdrosna i wogole. pokazywal je a ja tylko spojrzalam i wogole nie skomentowalam :O

Gość co to znaczy robil zdjecie
programowi na komputerze ale obok uchwycil ją?

Gość nija..
mowil cos ze robil zdjecie programu nie wiem o co chodzi ale rzeczywiscie byl na zdjeciu komputer i jakies dane na nim a obo siedziala ona usmiechnieta. nie wiem do czego mu to bylo potrzebne wogole zaluje ze sie nie dopytalam dokladniej. udalam ze sie nie przejelam po prostu

Gość nija..
dziewczyny jakbyscie na cos takiego zareagowaly?

ja bym udawała ze mnie to nie obchodzi ale juz drugi raz bym go ochrzaniła i sie obraziła:D

Gość nija..
odrzucona-- ale kiedy nastepnym razem , kiedy znowu pokaze mi kolejne jej zdjecie czy ogolnie przy nastepnej rozmowie z nim? ja wlasnie sie zastanawiam czy nie powrocic do tematu tych zdjec ale troche glupio no bo skoro wogole nie zareagowalam to teraz nagle wyskocze z pretensjami?

kiedy znowu bedziecie ogladac zdjecia i sytuacja sie powtórzy to wtedy odpowiednio daj mu do zrozumienia ze nie zyczysz sobie takich zdjec Ps obraz sie na pokaz:D

jejku , wróc do tematu skoro cie to niepokoi a nie sie bedziesz czaić jak goowno w trawie. w koncu to twoj facet wiec chyba mozecie byc ze soba szczerzy . a tak serio to bym mu kazala rzucic robote jakby mial ladne kolezanki :P :D

Gość nija..
odrzucona ale obawiam sie ze taka sytuacja moze sie szybko nie powtorzyc no chyba, ze cos mnie zaskoczy. nie wiem czemu odnioslam wrazenie ze moze on to specjalnie zrobil w sensie chcial zebym zobaczyla i poczula sie zazdrosna.

Gość nija..
kurcze no glupio mi wrocic bo bedzie dla niego sygna,l ze to dzisiaj bylo udawane, ze niby sie nie przejelam. a tak kolezanka fakt faktem ładna

Jak to specjalnie zrobił to moze on mysli ze Tobie na nim nie zalezy??pokaz mu ze Ci zalezy, badz zazdrosna,powiedz ze go kochasz itp a jak nie chcesz czekaz od nastepnej okazji to powiedz mu teraz co myslisz o tym zdjeciu

Gość nija..
on ma tylko jedna kolezanke w pracy, pracuja we dwoje i zeby nie bylo ta dziewczyna jest mezatka i siostra meza szwagra mojego faceta

a jak nie chcesz juz wracac do tego co było to pusc to w niepamiec az do nastepnego razu(jesli w ogóle bedzie) a jak sie nie powtorzy to potraktuj to jak nic nie znaczaca sytuacje

no i co z tego ze ładna?? on codziennie spotyka dziesiatki ładnych i bedziesz tak kazda przezywac?? udaj ,ze sie nic nie stalo nawet po co mu ta fotka, przeciez widzi ja codziennie pracy, jakby mialo sie cos zdarzyc to zdarzy sie bez twojego udzialu!

Gość nija..
odrzucona moze tak byc ale nie moge byc tego pewna na 100. on wie ze ja jestem zazdrosna a wczoraj to stlumilam i nie wiem czy mnie rozszyfrowal czy zaskoczylam go brakiem reakcji

rzuc go, nie zastanawiaj sie nawet, to niedopuszczalne &skandaliczne! eh kobiety.. :P

Szit :D Czytam i nie wierze :D I dziwić sie potem, że związki sie rozpadają, skoro takie głupie babska chodzą po swiecie... :D :D

Gość nija..
mysle ze nic sie nie zdarzy sam mi powiedzial niegdys, ze za duzo mialby dostracenia, poza tym to taki czlowiek przyjazny ludziom, zyczliwy i lubi sie usmiechac ale sam fakt ze moze mu sie podobac mnie denerwuje

Gość nija..
komiczne tylko mi tu bez wyzwisk z jakiej paki ma robic zdjecia jakiejs kobicie bynajmniej nie swojej?

Inne mu sie podobają ale jest z Tobą i to Ciebie kocha,sam fakt ze chciał w Tobie wzbudzić zadzrość(?)świadczy ze zalezy mu na Tobie

Gość nija..
tak kocha mnie wiem to i mam nadzieje ze to wlasnie chodzi o wzbudzenie zazdrosci i nic innego ale szoda ze nie wiem tego napewno. postanowilam nie wracac do tego chyba ze niedlugo znowu pokaze mi jakies zdjecie z nia wtedy zapytam

Gość nija..
no ale uwazasz ze faceci czesto tak robia? o to chodzi ze ja zalozylam ze tak moze byc lub jakas intuicja ale tego nie moge byc pewna i moze nie chodzi o wzbudzenie zazdrosci a zrobil jej zdjecie bo mu sie podoba i po nocach sie w nia wpatruje bo w pracy ma ja ciagle u boku

\" komiczne tylko mi tu bez wyzwisk z jakiej paki ma robic zdjecia jakiejs kobicie bynajmniej nie swojej?\" nie daj boże jak zrobi zdjęcie na jakiejs imprezie masowej... :D tam to dopiero masa atrakcyjnych lasek w kadrze sie znajdzie :D a obsesyjna autorka tematu oczy mu wydrapie :D 90% takich problemów by nie pojawiało sie, gdyby kobiety nie mialy takich strasznych kompleksów

Gość nija..
co innego impreza masowa co innego robic zdjecie jednej.

Gość frufru
robił zdjęcie komputerowi i wlazł mu w kadr dziób koleżanki z pracy... rzuc go, to ostatnia świnia. PS. wiesz, ja na wakacjach robilam zdjecie jakiejs fontannie i wlazl mi w kadr taki piękny Włoch. mam na fotce całą jego twarz, z uśmiechem i w ogole. chyba mąż się ze mną rozwiedzie... Żal.pl.