Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XiaXiaXiaa

Co przeszkadza Wam w swoich chłopakach?

Polecane posty

Gość kwiatek polny
z tego co slyszalam, nie tylko nasi prezentuja taka postawe, praktycznie kazdy facet moich kolezanke tez tak sie zachowuje :O

hmm... jak czytam dalsze wpisy to zaczynam myslec ze ten moj nie jest taki zły. w seksie dobrze i do tego czyścioch większy niz ja :)

jakbym swojego faceta słyszała :) ja mu tłumacze ze jak na razie nie mam powodów zeby nie wierzyc w ludzi, jak sie sparze to sie sparze, moze wtedy zmienie zdanie ale na tą chwile nie moze mi zabronic ufac ludziom

słuchajcie moj co jakis czas przezywa "fascynacje" ktoryms ze swoich kolegów. Matko ile ja sie wtedy musze nasłuchac co jeden powiedział a co zrobił itp kiedys nie wytrzymałam i powiedziałam zeby zaczal sie mna fascynować a nie panem X. skrzywił sie ale nie dotarło :D

Gość kwiatek polny
ja nie zabraniam mojemu ufac ludziom, tylko nie toleruje jego "znajomosci" z osobami ktorych charakter i zachowanie mi nie odpowiada i kloci sie z moimi ideami, ale to juz jest bardziej skomplikowana sprawa i trudno jest to tak krotko przedstawic, bardziej zlozony problem bym powiedziala

Gość kannjshusbgfdu
to ze po 4 latach zwiazku a ni razu w sprawach intymnych nie zrobil i dobrze tam na dole a ja caly czas go tam zaspokajam:(