Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewunka20

Co jemy przez cały dzień?

Polecane posty

Gość Ewunka20

Witam Was dziewczyny. Piszmy tu co zjadamy przez cały dzień. Wspierajmy się i motywujmy. Chyba każda z nas chce fajnie wyglądać:) Póki co zjadłam dzisiaj: 1 grahamkę+pół plasterka szynki drobiowej+pół łyżeczki masła+1 pomidor:) Pozdrawiam oraz życzę wytrwałości i niemałych efektów! Mam nadzieję, że się przyłączycie.

Gość Ewunka20
I jak? Dołącza się któraś?

Gość Ewunka20
I to tylko tyle przez cały dzień? Malusio :P

Gość justynkuaaaaaaa
ja zjadłam jajko, i barszczyk wypilam ;p z kilkoma uszkami a tak to woda woda woda

Gość Ewunka20
do: Madusia 18 Ty się odchudzaasz? A jeśli można wiedzieć to ile ważysz i przy jakim wzroście?:)

Gość justynkuaaaaaaa
a ja sie odchudzam:)

Gość Ewunka20
No to jesteś szczuplutka:P Kobietki, zna któraś z Was jakąś skuteczną dietkę na zgubienie 5 kkg w ciągu około 4 tygodni?

Gość justynkuaaaaaaa
Ja mam swietne cwiczenia na kazda czesc ciala,ale czy babeczki chce sie wam mordowac tak jak mnie? mam takie zakwasy dzis!!!

hej ja zjadlam batonika owsianego jablko kanapke z serem (chleb diet. i ser diet.) z tabasco czyli do teraz 290 kalorii :) na pozniej (tak za godzinke) mam kolejna kanapke z serem -straszny sie ze mnie serozer zrobil a na obiado kolacje chuda wolowinke pieczona z kalafiorem, marchewka, kapusta wloska i swiezym groszkiem zielonym - ok 250 kcal no i pewnie w miedzyczasie jeszcze cos wtrabie :p

Gość Rubaszka
ja mam jakies 8 kg do zrzucenia. I śniadanie zjadlam: 2 kromki razowca + 2 ogórki z jogurtem II śniadanie: malutka porcja owsianki z malinami niedlugo koncze prace, jade na fitness, a na obiadokolacje wrzuce chuda zupke pomidorowa

Gość a ja zjadlam dzis
na sniadanie: kakao z biszkoptami 30gr II sniadanie jogurt vitasnella obiad: kluseczki 60gr +50 gr chleba +200gr pomidorow+2 jajka + 200gr arbuza i jestem na diecie 1600 kalorii :D

Gość Ewunka20
A co sądzicie o tym? śniadanie: grahamka+pół plasterka szynki drobiowej+pół łyżeczki masła+pomidor obiad: 5 pyz z mięsem+pół ogórka kolacja: grahamka+pół plasterka szynki drobiowej+pół łyżeczki masła+pomidor (czyli taka jak śniadanie:P) Ile to kcaal wg Was? bo nie wiem czy dokładnie liczę:)

Gość Rubaszka
ja nie umiem liczyć kalorii i kompletnie nie mam do tego głowy ;)dlatego staram sie jeśc zdrowo i ograniczac ilośc. jak na razie mi to wychodzi. chudne okolo kilograma tygodniowo. chodze na fitness od 2 miesiecy i na poczatku waga stala i bylo to troszke dobijające ale przestalam sie tym przejmowac bo czuje sie coraz lepiej i wskoczylam w mniejszy rozmiar spodni ;) zycze wszystkim wytrwalosci

Gość Rubaszka
Ewunka a to nie za mało troche? tak na oko ;) bo z liczeniem tez u mnie kiepsko

Gość fresssiah
jaki w ogóle sens pisać o tym co się zjadło teraz? piszcie o 22-giej.

Gość Ewunka20
Za mało? Sama nie wiem :P Tylko zastanawiam się nad tymi pyzami No i dzisiaj mam dzień bez ruchu, chyba, że poćwiczę w domu:P Bo tak na co dzień to jeżdżę na rowerze:)

Gość bez sensu te pyzy i bułki

Gość Ewunka20
Dlaczego? Wypowiedz się Ja się nie znam za bardzo, ale już kilka kg zleciało mi :)

ja mam jakiegos fiola na punkcie liczenia kalorii :p ale jak nie policze to nic sie nie dzieje, staram sie nie laczyc miesa z weglowodanami typu chleb (ogolnie nic macznego) ryz, ziemniaki, pasta no i wiekszosc produktow, ktore jem sa light :)

Gość Ewunka20
do laura_0307: Możesz mi obliczyć ile to kcaal w tym co napisałam wcześniej? No i możesz też wypowiedzieć się co myślisz o tym :P

Gość Rubaszka
mnie tez sie wydaje ze te pyzy to w sumie srednio wartosciowe są ;P moze je zastapisz jakims chudym mieskiem z warzywami ?

Gość Ewunka20
No właśnie chciałam, ale później zdecydowałam się na pyzy. Mało wartościowe... ale można od nich utyć?

ewunka, zalezy ile te pyzy wazyly, normalnie w 100gr jest ok 200-300 zalezy od producenta :p wiec 5 to wg mnie by wyszlo ok 350-450 bulka grahamka ma ok 200-220 tez zaleznie od wielkosci wedlina nie powinna byc wiecej niz 30-40 w porcji pomidor i ogorek malutko maslo sporo - ok 70-90 wiec razem ok 950-1050 kalorii malo ale te pyzy bym wyrzuciala i zamiast nich jakies fajne chude miesko albo rybe i wiecej warzywek na kolacje zamiast bulki z wedlina moze wiecej bialek bez chleba czyli np jajecznice z wedlina no i jakies przekaski dodaj, male moga byc typu marchewki, seler naciowy, itd

Gość Rubaszka
masz tak skromny ten jadłospis ze raczej nie utyjesz ale wydaje mi sie pyzy maja za malo skladników odzywczych. skoro juz jestes na diecie i dostarczasz organizmowi malo energii, to chyba warto jesc produkty bogate w witaminy i skladniki odzywcze. z czego sa pyzy bo zawsze mi sie myli z knedlami ? ;P ciasto z ziemniaków i mieso mielone w srodku? to chyba tluste i dość kaloryczne

no pyzy sa dosc tuczace, biala maka z miesem, do tego sredniej jakosci mieskiem, bo mielone to cholera wie co w nim jest :p uszy i ryjki haha jak liczylam te kalorie to bardzo na oko bo ciezko powiedziec nie znajac producenta produktu i wagi, wiec ja wszystko waze i czytam opakowania :) stoje w sklepie jak glupia i czytam etykiety hah

Gość Ewunka20
Ok, dziękuję :)

Gość Rubaszka
kurcze Laura, Ty przy wzroscie 170 chcesz wazyc 50 kg? to ja przy 153 chce wazyc 49/50... ;)

Gość Ewunka20
Ale jak raz zjem to chyba nie utyję,no nie?:P Skoro nie przekroczę ilości kcaal:)

Gość Rubaszka
Ewunka jak masz ochote na te pyzy to po prostu je zjedz i sie nie przejmuj ;) jutro sobie zapodasz jakies warzywka. trzeba sobie sprawiac drobne przyjemnosci