Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewunka20

Co jemy przez cały dzień?

Polecane posty

rubaszka wiesz ze to zalezy od tego kto jak sie dobrze czuje, 50 to zawsze byla moja waga az w ciagu ostatnich 2 lat przytylam i teraz chce wrocic do dawnej wagi, w sumie sama waga mnie tak nie interesuje tylko to jak cialo wyglada, czyli ladny zarys miesni itd, zadnego tluszczu i zadnych kosci :)

Gość Rubaszka
no jasne, ja chyba zawsze lubilam miec troche cialka ;) tylko ostatnio z tego "troche" zrobilo sie duzo za duzo ;P

Gość Ewunka20
Kurde, ciągle mysle o tych pyzach :D Ale tyje sie od nadmiaru kcaal, no nie?

oj dokladnie rubaszka ja w sobote nazarlam sie ciasta czekoladowego bo mialam ochote :) nie ma co sobie odmawiac bo potem sie rzucimy na jedzenie jak wyglodzone psy. Tylko moze zamiast np 5 pyz zjesc 2 nastepnym razem, za to duzo warzyw do tego, smaczek na pyzy zaspokojony i zaladek wypelniony :)

od nadmiaru owszem ale tez od polaczenia skladnikow itd, ja mam w pracy dziewczyny zyjace na kromce chleba z nutella na sniadanie, paczka chipsow na obiad i paczka na kolacje czyli 460-500 kalorii dziennie a waza 80 kilo wiec chude proteinki tylu piers z kurczaka, chuda wolowina, rybki wspomagaja odchudzanie, warzywa, owoce nie tak bardzo bo duzo cukrow w nich, jajka, no i wbrew pozorowm sery ale chude

witam! ja jestem na diecie dukana.polecam strone dieta.pl. tam jest wszystko szczegolowo opisane. dukan to francuski lekarz-a dieta opiera sie na bialkach. ja dzisiaj zjadlam: -na sniadanie-jajecznice ze szczypiorkiem z 3 jajek,ale usmazona na suchej patelni teflonowej -na obiad-piers kurczaka upieczona w folii+sos a jogurtu naturalnego i chrzanu -na kolacje planuje twarozek ze szczypiorkiem. tu nie ma ograniczen ilosciowych. warunkiem jest picie conajmniej 1.5 l wody. dieta dziala,przez 2 tyg.zrzucilam na niej 5 kg. ale poniewaz tu wazny jest metabolizm to albo stosujemy sie do wszystkich warunkow,albo dajemy sobie spokoj.

do laury_0307 paczka chipsow ma okolo 530 kalorii 1 kromka chleba-236 kalorii 1 paczek-426 kalorii takze razem,nie liczac nutelli to 1194 kalorie. czasm to ze sie zje mala porcje czegos nie znaczy ze to malo kalorii. przykladowo 1 piers kurczaka ma 200 kalorii.zjedzona z salatka z pomidorow lub ogorkow to tylko 300 kalorii a fura zarcia.

paczka czipsow, ktore ona je ma 132 - walkers salt and vinegar chleb - na opakowaniu jest napisane 124 w kromce hmm a nutelli lyzeczka chyba nie ma tyle .... a o páczkach nic nie wspominalam

no pewnie ze ilosc nie ma nic do kalorycznosci, ale nikt nikomu nie kaze od razu jest calej piersi z kurczaka, czy 3 kromek chleba

Gość AAAAAAAA1111AAAAAAAAAAAAAAAAAA
ja nie robie pyz z mielonym miesem kupowanym tylko gotuje kawalek miesa a pozniej miele i dodaje przyprawy i smazona cebulke

Gość chudy_pochłaniacz
Mam 174 wzrostu i waże 55 kg mój sposób na utrzymanie wagi to leżenie na kanapie i wcinanie sobie co 2 godzinki czegoś dobrego ;)