Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegralem zycie z kretesem

wszyscy mi mowia, ze mam szanse na dziewczyne

Polecane posty

ale jestem ciapowatym wymoczkiem :O Nawet dzisiaj byl tu taki temat i jechali po mezczyznach, ktorzy nie staneliby w obronie kobiety. ja na przyklad bym sie bal. Jakie szanse bym mial. Czy to wazne, by byc kamikadze? Czy jak sie jest facetem to juz nie mozna sie bac?

nikt nie każe tobie tak dla proformy obijać osiłkowi gęby, ale jak ktoś ubliza Twojej kobiecie to wypada stanąć w obronie. Mój mąż do wielkich nie należy ale nie dałby mnie besztać

wszyscy mi mowia, ze mam szanse na dziewczyne" mama tata i brat ? :P

akurat nie mama tata i brat. Mialem na mysli anonimowe glosy. Wlasnie na podstawie takich topikow wyciagam wnioski. Jakbym zwrocil uwage takiemu lysemu dresowi to raczej by sie bez przepychanek nie obylo :O A to chyba bylby szczyt glupoty, zebym startowal do takiego.

no ale jak to sobie wyobrażasz . idziesz z kobietą a tam taki łysy mówi do niej k...wo, szmato, dziwko czy jakkolwiek inaczej. i co? nie zareagujesz? ja na miejscu tego lysego wpier....liła bym ci za brak reakcji

alonuszka ---> Ominalbym szerokim lukiem bez odwracania sie. Cokolwiek bym nie powiedzial groziloby powaznymi skutkami przeciez :O

bratu cos powiedziec to nie strach. Ale obcemu osilkowi...