Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w 35 tc

pytanie o pranie

Polecane posty

Gość jestem w 35 tc

Dziewczyny, co pralyscie przed pierwszym uzyciem? Ja wlasnie jestem w trakcie prania i prasowania. Ju popralam wszystkie ubranka, posciel, reczniczki...to wszystko co potrzeba, ale zastanawiam sie czy prac kocyki? Mam ich 3 i waham sie czy je wyprac czy nie?

Gość czesc dziewczyny
ja wyprałam wszystko, kocyki też, a później nie będziesz ich prała? jak dziecko ubrudzi i tak trzeba będzie wyprać

kocyki trzeba wyprać..przeciez to tez zostalo wydotykane przez nie wiadomo kogo.Nawet rożek powinnaś wyprać..na oddziale mialam taką babke,ktora pranie kocykow olała i dziecko mialo skore okropną :O

Gość a pieluchy tetrowe tez
sie pierze?

Gość jestem w 35 tc
Pieluchy, rozek itd. juz popralam. Madziulka - moje kocyki sa tak zapakowane, ze nikt ich nie mogl dotykac, ale skoro tak mowicie, to lece je wyprac. Dzieki za odpowiedzi :)

ja pralam wszystko posciel i kocyki tez a to głównie dlatego , ze moj mlodszy rat dostal jakiegos uczulenia wlasnie od nowych ciuchow, od tych substancji ktorymi sa farbowane i strasznie ciezko bylo sie tego pozbyc.....

Gość tylko pampersów się nie pierze
- bo ciężko schną :p

Gość a co to jest ten
rozek?

Gość ja wypiorę
Wszystkie nowe rzeczy są nasycone chemią, środkami, które zapobiegają gnieceniu się, mechaceniu, pleśniom i gniciu. Chyba nie chcesz, żeby twoje dziecko wdychało środki grzybobójcze ???

Gość jestem w 35 tc
I wszystko wyprane :)

Gość adaskost
sorki że sie wtrące jako facet ale kocyki też powinnaś wyprać.....to niewiele kosztuje a bedziesz pewna ze jest ok i maluszek jest bezpieczny