Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja ja ja

Czy jak facet mowi ona jest brzydka,glupia...

Polecane posty

Gość ja ja ja

czy to oznacza ze mu się podoba ze go pociąga???? Na wielu watkach dziewczyny się skarżyły ze ich facet np zostawił ja dla koleżanki o której mówił ze jest głupia i brzydka,albo dla sąsiadki o której mówił ze źle się prowadzi.Jak to jest???

Gość ja ja ja
Nigdy Wam się takie coś nie przydarzyło???

Gość zeed
Czasami mówi co myśli, a czasami to, co chcesz usłyszeć.

Dziwne żeby koleżanka powiedziała inaczej o swojej rywalce iż głupia i brzydka. Zostawił mnie dla naprawdę pięknej i inteligentnej dziewczyny. wyobrażasz sobie taki tekst bo ja nie.

Gość ja ja ja
Ale tu nie chodzi o słowa dziewczyny która mówi ze zostawił ja dla brzydkiej i głupiej,tylko facet mówi np.ta twoja koleżanka jest okropna ubiera się strasznie a do tego IQ =0.Po czasie się okazuje ze zostawił Cie dla niej,było tu parę takich wątków gdzie tak właśnie się stało. I właśnie tego nie mogę pojąc,albo im się odmienia po czasie albo starają się mydlić oczy

Rozumiem o co Ci chodzi "ja ja ja" ale mimo to pozwolę sobie pociągnąć swój wątek myślowy. Klamka już zapadła. Koleżanka wydaje się bardziej atrakcyjna i w razie ewentualnej porażki , nie należy palić za sobą mostów. Dlatego by zatrzeć ślady swojego zainteresowania koleżanką swojej dziewczyny, wymyśla się ją od najgorszych.