Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffghhjjj

Do właścicieli Yorków

Polecane posty

Gość ffghhjjj

Jak często czeszecie Wasze psy? Czy bardzo kołtunią się im włosy? Mojego czesze codziennie a mimo tego ciągle ma kołtuny na łapach :o

Gość tzrzwopatrzacynaswiat
to ogól go na łysu i siersciuch jeden nie bedzie gubił kudłów

Gość mam yoreczka chłopca
mój ma krótkie włosy...na łapkach ma dłuższe no i tez mu sie plączą...ale nie czesze go codziennie... tzrzwopatrzacy na swiat---> yorki nie gubią włosów....chcesz cos powiedziec to najpierw sie doucz

Gość ffghhjjj
Ja ze swoim często chodzę do fryzjera właśnie przez te poplątane włosy :o Znajoma ma yorka i ten ma zupelnie inny wlos, czesze go 2 razy w tygodniu, włosy ma długie i w ogóle bez kołtun

Gość mam yoreczka chłopca
no mojemu nie robia sie kołtuny tylko ma takie hmmmm jak to powiedzieć,nie sa takie puszyste jak po uczesaniu tylko bardziej ''oklapnięte''...mój ma bardzo gęste włosy...

Gość milena193
tez mam yorka ale suczkę i ja tez ją czesze codziennie chyba ze mi sie nie chce to odpuszczam ale ona już sie nauczyła ja idę ze szczotką to ona kładzie się na takiej swojej "leżance" i w ogóle nie mam problemu. pamiętam jak raz zaniedbałam ją i poszłam z nią do fryzjera z moją mamą to baba powiedziała ze trzeba krotko ściąć i nie było ratunku ;D ale śmiesznie wyglądała xd