Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zareczynyoo

pierscionek zareczynowy

Polecane posty

moj facet chce sie ze mna zareczyc , wszystko bylo by super ale.... mowil o pierscionku ze widzial za 300 zl. nie jestem materialista ale do jasnej kooowy... zarabia dobrze , na gry potrafi przewalic 500 zl a mi chce kupic pierscionek ze 300 zl , bym rozumiala go jak by pracy nie mial ,badz malo zarabial itd ale przy jego zarobkach ? na d**erele potrafi przewalic majatek .... nie oczekuje jakiegos brylanta za milion ,itd tez z pewnoscia znajdzie sie cos slicznego i taniego ale ...po co zaraz cene mowi , zreszta zawsze kupuje wszystko co tanie, troche mam zal ,bo mu bizuterie na swieta ,platynowa kupilam , bo sliczna byla, nie chodzi o cene ale za wszystko co od niego dostalam to taka tandeta , ucieszyla bym sie z czekolady,niz z tych prezencikow ,ostatnio powidzial ze chce mi prezent kupic to powiedzialam mu ze bede zadowolona z czekolady:D no bo ilez mozna.... jak nic mi sie nie podoba od niego a nie chce robic mu przykrosci

Gość wielkie ghalo
Nie mow tego nam tylko powiedz jemu.

Gość oj głupia kobieto
a jak Cie potem rzuci to wróć i się użalaj, że Ty go tak kochałaś :P

Gość malagasa
ty chcesz pierścionek z metka zeby pokazywac ile kosztował czy co? ja mam skromny pierscinek kosztowal jakies 100 albo mniej i zyje

Gość hmmm trochę Cię rozumiem
ale czy nie przesadzasz? Mój mąż sam wybrał pierścionek, nic mi o tym nie mówiąc, ale wcześniej, jakoś tak sprytnie to zrobil, że nawet z rozmiarem trafił. I pamiętał, że jak kiedyś rozmawialiśmy, tak na luzie, na ten temat to powiedziałam, że chciałabym coś z białego złota, lub srebra, byle nie żółte złoto, i że raczej coś małego i skromnego, bo nie nosze biżuterii, więc żeby mi nie przeszkadzał itd. itp. Więc przemyciłam mu nieświadomie wszystkie moje "wymagania" ;) I kupił sliczny pierścionek, z malutkim kamyczkiem, nie wiem ile kosztował, wiem tylko że z kruka, bo był w pudełku. Iw ogóle mnie ta cena nigdy nie interesowała.

My mieliśmy ciężko finansowo kiedy mój facet się ze mną zaręczył, kupił mi pierścionek z białego złota za 150zł, wiem bo przetrzepałam katalogi w internecie i znalazłam taki :) Dla mnie jest najcenniejszy na świecie bo to symbol narzeczenstwa, nie wspominając, że kochana osoba mi go kupiła.

nie nie chce prezentu z metka bo mi to obojetne jest ale to jego gadanie , ze widzial za 300 zl nosz cholera jasna po co ta cena ? mi nie chodzi o cene ale jak juz powiedzial ze 300 zl a na duperele przewala majatek to sie wkurzylam

wiesz co, juz nawet nie o to chodzi, ze wydaje wiecej na inne rzeczy, ale o to, jakim burakiem jest, mowiac glosno o kwocie, jaka zamierza przeznaczyc na pierscionek. dla mnie nie jest normalne mowic, ile zaplacilo sie (lub zaplaci) za prezent dla kogos, to raz. dwa - faktycznie troche skapi na ten pierscionek, skoro moze sobie pozwolic na drozszy. moze zaproponuj mu, kiedy nastepnym razem poruszycie ten temat w rozmowie, ze dolozysz mu kilka stowek, skoro tak mu szkoda - moze sie zreflektuje, ze postepuje jak pajac.