Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anananlllaj

co zrobiliscie najbardziej obrzydliwego... ?

Polecane posty

Gość anananlllaj

?

Gość whakdjp
to moze ja zaczne.. w dzien wigili zapchalam kibel u babci.. nie wiedzilam co zorbic.. musialm szybko isc do stolu .. a niezle zapchalam. . wiec jak tu bylo poradzic. .? przepchalam kupe reka. . ;-| dobrze ze to juz bylo po dzieleniu oplatkiem. . fuu tak walila szambem.. teraz wy dawajcie swoje hardcory ;)

Gość włożyłem sobie...
...palca w dupę, tak żeby zobaczyć jak to jest i mi się to spodobało i kilka razy potem jeszcze to robiłem, ale potem pomyślałem se "kurwa co ty kurwa, zachowujesz się jak jakiś cwel" i więcej już tego od tamtej pory nie robiłem... i to by było na tyle

Gość sdffgf
loda psu sasiadki.. ;-|

Gość zjadlem..
kupe.. taka znaleziona w parku.. dla zakladu.. . to bylo 8 lat temu do dzis to pamietam. . bleee

Gość włożyłem sobie...
a i jeszcze mi się przypomniało.... bo w moim przypadku to obrzydlistwo co zrobiłem miało też pozytywną stronę... przełamałem w sobie niechęć do dotykania się koło odbyty, i od tamtej pory... myję dupę, bo wcześniej przez dobre 20 lat życia nie myłem dupy bo się brzydziłem

Gość a ja nadal..
nie myje.. zapominam, nei chce mi sie.. nie wiem. trudno jest dostepna.. wole sie pobawic w wannie ptaszkiem ;)