Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka smuteczka sobie

czy byly ktory was rzucil wrocil do was???

Polecane posty

wy go kochacie, on rzucil np, i po jakim czasie sie odezwal?? chodzi mi nie o tydzien miesiac, ale np wiele miesiecy, lata,ze z milosci do nienawisci,i nienawisci do milosci, bo przeciez ta nienawisc musi kiedys minac?? jesli mu tez z tym ciezko z tym ze mnie kochal, ja go kocham

Gość damma z lasiczka
milosc tez mija. wrocil ale i tak nie wyszlo

przykro mi.. czasem warto sprobowac i zaryzykowac by nie zalowac ze czego sie nie zrobilo... moj byly mnei neinawidzi, to on rzucil, zostawil mnie, ostatnio jak zadzwonil ze mnei nie chce, jesli chce pogadac mam wynajac mieszkanie ale nie u niego (mieszkalam z nim u niego) jak dzwonil to darl sie, ale nie wiem po co dzwonil... myslalam ze mu przesla ta nienawisc, a on jeszcze bardziej nienawidzi, czy broni sie przed miloscia, ma straszna nerwice

Gość gfbwrhj
a ty znowu zaczynasz go usprawiedliwiac. zalosne

Gość takie tam duperele
Głupie jesteście czy co? Facet ma Was w doopie bo odchodzi, a Wy marzycie o powrocie tego frajera? Przecież to chore! ODCHODZI=NIE KOCHA

nikt nikogo nie usprawiedliwia, nie marze by wrocil, mimo ze go kocham, jest kaleka nieuleczalnie chory, zalezaloby mi by wiedzial ze zawsze moze na mnie liczyc..... jesli wrocil, po jakim czasie, poprostu tak chcialabym wiedziec... niektorzy po 3 latach wracaj nawet, czytalam tutaj, wiec jestem ciekawa... ;)