Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beatrisss

zawsze mam problem z kupnem spodni

Polecane posty

zawszze kiedy chce kupic spodnie,to mam z tym problem,mam strasznie waskie biodra i kiedy przymierzam spodnie to albo spadaja mi z dupy,albo za chudo wygladam i tak wkółko.ja musze chyba w dzieciecych sklepach kupowac.:(

Gość taki se dzionek
jejku ja tak mam:( a najgorsze jest to że mam grube uda wiec wyglądam mega komicznie i malo seksi:(

Gość ja tak mam i faktycznie
spodniczki w dziecinnym kupowalam

Gość a u mnie jest tak
jak są dobre w pasie to są za krótkie a jak na długość są dobre to w pasie za wielkie!

w sumie lepiej tak, niz jakbys miala sie nie dopinac :P idz do dobrego sklepu, w housie maja bardzo fajna rozmiarowke - i na wzrost i na obwod :)

ja tez mam zawsze problem ze spodniami...zawsze sa za krótkie, mam 177 wzrostu i bardzo długie nogi, żeby kupic spodnie zawsze musze sie nalatać i na denerwować

19:05 [zgłoś do usunięcia] beatrisss ma tez ktos tak? niezupełnie, ja do tego, co przymierzam mam zbyt płaskie pośladki (efekt jest taki, że spodnie nie są dopasowane do ud, przez co optycznie skracają mi nogi)i pewnie żeby mieć jakieś porządne spodnie, będę musiała udać się do krawcowej.

...chociaż ja w swoim mniemaniu jestem proporcjonalna i jeżeli udało mi się znaleźć coś niemalże idealnie dopasowanego, to były to spodnie jakichś lepszych i zagranicznych firm