Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAjęczynka1332312

Czy zawijacie się w kokon w nocy ?

Polecane posty

Gość pepito64543
a wy zwijacie się w kokony ?

Gość Treoas122
TAk kokony są świetne uwielbiam się w nie zwijać !

W wiosnę i jesień tak , b.fajnie i ciepło , ale w lato ja mam na full okno balkonowe otwarte i jeszcze mi jest za ciepło :O ,a zimą grzeją :O

Gość księżniczka kokonka
ja również jak innni uwielbiam się zawijać w kokonki są takie miłe. Mam pytanie z ilu warstw pościeli się spętujecie ?

Gość fgyuh
Ja też muszę być zawinięta, inaczej nie mogę zasnąć. Teraz jak jest gorąco śpię zawinięta w prześcieradło, do tego nie umiem zasnąć w innej pozycji niż na boku z nogami podciągniętymi pod brodę i ręką pod poduszką, na której leżę. A wy w jakiej pozycji lubicie spać?

Gość księzniczka kokonka
Ja rownież tak jak ty w takiej samej pozycji ale ja lubie być właśnie taka spętana w kokon i obojętnie czy jest to lato czy jesień czy zima zawsze jestem zawinięa taskto bez kokona nie mogę zasnąć ja zawijam się w prześcieeradło i kołdrę taką bialutko różową

Gość yogobella
ja również nie mogę zasnąć bez zawinięcia w kokonik. PO pierwsze dzięki temu czuje się taka spętana związana skrępowana taśmą tzn w kokon ale czuje mi się miło. Czuje się jakbym była skrępowana przez pająka. Zwijam się z prześcieradła i grubej kołdry

Gość snickers2212
UWIELBIAM SPĘTANIE W KOKON TO TAKIE PRZYJEMNE zaraz mi sperma leci w tym kokokonie ciasnym takim i mniam mniam

Gość snickers2212
Czy ktoś jeszcze lubi krępowanie w kokon ?

Gość snickers2212
??

Gość uwaga uwaga frustratka
lubię :P się zawinąć :P w kokone :P nocą :P 🖐️

Gość malinkau32
ja tak jak inni uwielbiam być spętana w kokonie ale w grubyyyy kokon zawija mnie mój mąż on też lubi być w kokonie.

Gość malinkau32
dużo osób lubi takie spętanie

Gość anka655
noo ja też lubię się czasem zawinąć w pajęczynę czyli w kokon

Gość rycerzyksiódmy7
ja również uwielbiam zawijać się w kokonik

Ja też zawijam się w kokon, choć zazwyczaj określam to mianem \"baleronu\" bo czuję się jak takie mięso wciśnięte w siatkę :D Zawijam się szczelnie i wystaje mi tylko twarz od nosa wzwyż, do tego maksymalnie embrionalna pozycja i śpię jak suseł :D

Gość wróżka21 z bajki
nie wiedziałam że tyle osób zwija się w takie opakowania . Ja też uwielbiam i praktykuję zwijanie w kokon ale przedtem krępuję mnie partner jeszcze taśmą i sam mnie zwija w ciasny KOKON. Wyśmienite uczucie !

Gość wróżka21 z bajki
senna wiedźma a zwijasz się w lato teŻ ?

Gość
odpowiadam : czesto :classic_cool:

Wiosna, lato, jesień, zima - Wiedźmę kokon mocno trzyma. Zima, wiosna, lato, jesień - Wiedźma kokon zawsze zniesie. Lato, jesień, zima, wiosna - Ja w kokonie śpię radosna. Jesień, zima, wiosna, lato - Mam w kokonie snów maraton :D

Gość hero paladyn
ja nie wiedziałem ja myślałem ze tylko ja zwjiam się w kokon a okazuje się że to prawie cale społeczeństwo !!!

Gość zebuszka
jak byłam w ameryce w texasie co tam jest ta wielka pajęczyna to tam wpadłam specjalnie na początek jej i zawinęłam się w kokon nie było pająków a uczucie skrępowania była świetne ! nie mogłam się wogóle poruszszyć jeszcze ta ciasna gruba lepka pajęczyna. Ale potem był problem bo wogóle nie mogłam wyjść z niej i musiałam czekać kilka godzin na partnera żeby mnie wyswobodził.

Gość zebuszka
mam radę też dla tych którzy zawijają się w zwykłe kokony z pościeli i kołdy najpierw leżcie bardzo ciasno wtedy kokon również będzie ciasny i fajny !! a dla facetów też mam radę jak będziecie w kokonie wyjmijcie sobie penisa z majtek będzie taki podniecony że puści spermą mówie wam mój partner też zawija się w kokon w domu i ja tez

Gość zssss
ja jak spie to tyłek wywalam na kołdre i nie ma opcji zebym sie w jakis kokon zwijała ; / w taki upał przeciez bym sie ugotowała... w zimie tez sie nie zwijam ;p

Gość zebuszka
e tam nigdy się nie ugutojesz jedynie może ci być gorąco ale ja to otwieram okno i balkon i jeszcze przedtem piję masę wody a potem siku robię i żadnych doległiwości w kokonie nie ma

Gość hero paladin
zgadzam się z zebuszka kokony to fajna sprawa !

Gość hero paladin
dodatkowo można zawinąć się w kokon z takiego specjalnego materiału pajęczynowego są już takie w sklepach i są lepkie i trudne potem do wydostania się z takiego kokoniku

Gość yogobella
czy ktoś jeszcze praktykuję to co my ? bo ja też lubię niczym pająk związuje w kokon. Ja lubię być w kokonie

Gość yogobella
odpowiedzcie

Gość gertrudageare
ja związuję się w taki ciasniutki kokonik :) uwielbiam to uczucie spętania i ciepło