Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxxcxx24

dupek ! cholerny dupek ! też tak myślicie ???

Polecane posty

Gość cxxcxx24

Znamy się wiele lat, zabiegał, mówił że mu zależy i inne śpiewki,ja go trochę na dystans trzymałam ale w końcu ciut odpuściłam. Pytał kiedy mam czas się spotkać, wypadło na dziś i co ? zero odzewu, mieszka ulice ode mnie dupek i nawet nie raczył napisać że odwołane a teraz jakby nigdy nic siedzi na gadu ! Facet 27 lat, co za dzieciuch ! Szkoda przyjaźni,ale cóż widać nie warto było.

Gość Pewny Pan Bzykant
:)

Olej go.... szkoda czasu.... Sam nie wie czego chce... Nie proś się o kontakt.. Miej kobieto honor

Gość cxxcxx24
Virginia No nie proszę, nie ma mowy. Wcale się nie odezwę, tylko po co to wszystko było, mógł dupy nie zawracać i nie marnować swojego a przede wszystkim mojego czasu. Co za ludzie żeby tak postępować, a znam go 8 długich lat więc wkurwienie mam odpowiednie.

Gość cxxcxx24
I nie jestem kolejna głupią dupą jak ktoś wyżej napisał, mam swoje zasady i ich się trzymam. Nie znam też go od wczoraj,a starał się o mnie od ponad roku, to miało być spotkanie jakich było już setki a tu proszę taki numer

Gość cxxcxx24
Glupi/a to sam jestes pisząć takie wypowiedzi. Nie sypiałam z nim nigdy więc puknij się w głowę !

Gość a moze sie wkurzyl
ze tak dlugo trzymalas go na dystans ze stwierdzil ze jesli pewnego dnia zgodzisz sie umowic z nim na spotkanie to cie wystawi do wiatru???

Gość brawa dla kolesie
dobrze zrobil, jak ty go trzymalas na dystans to bylo ok ? widac chlopak ma troche honoru. pierdolona ksiezniczka i hipokrytka

Gość cxxcxx24
ale my sie przyjaznilismy wiele lat, naparwde przyjaznilismy. Dopiero z 1,5 roku temu o zaczal sie do mnie przystawiac, wiec kompletnie nie rozumiem jego zachowania. Nie zapytam tez, bo mi na to honor nie pozwoli. Zostawiam jak jest, jak sie ocknie bedzie juz za pozno na naprwe. Co do osoby ktora wypisuje te brednie o sypianiu, to gdybym chciala juz dawno moglabym to zrobic, ale nie skrzywdze faceta ktorego nie kocham, bo dla mnie seks cos znaczy. Moze Ty robisz to wyczynowo, ja do tych osob nie naleze .

a moze wnerwiło go ze tak go z dystansem traktowałas ? i odegrał sie zemsta jest bolesna i najlepiej smakuje na zimno

Gość umówiliście sie
na konkretną godzine? czy tylko powiedzialas mu , ze dzis masz czas

Gość tezdupek
Autorko, MASZ ZA SWOJE! My, DUPKI, też mamy uczucia!!! Moze kiedys to zrozumiesz i dojrzejesz...

Gość okiem faceta
w koncu sie chlopaczyna odegral :D