Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaaaaaaaa

jest mi smutno bo nie mam chlopaka

Polecane posty

Gość Smutnaaaaaaaa
katdelunaComb - no wiesz chetnie bym sie z TobA zamienila powiedz co Ty robisz ze tak jest???

Gość Smutnaaaaaaaa
Nowoczesny Amant - dziekuje nie skorzystam :) ja jestem kobieta z zasadami :P :P

Gość katdelunaComb
co ja robie? szczerze to sie bawie..strasznie;/ kokietuje subtelnie,spojrzeniem,wyglądem,błyskotliwością ..duzo mi osob mowilo ,ze jestem bardzo tajemnicza i jest to tak wkurzające,ze nie daje im to spokoju byc moze dlatego sie tak uganiają.. ale to naprawde nie jest fajne :O zawsze wszystko pieprze..raz w życiu sie zakochalam (czas terazniejszy jestem zakochana)spotykamy sie niby po przyjacielsku(on ma dziewczyne w innym miescie 2h drogi od domu)przyejzdza do niej często itp... ja mam 18lat on 20 spotykam sie z nim po nocach ,przesaidujemy po 3godziny i rozmawiamy głownie o tym "czemu nam nie wyszło i czemu ja tak nie chcialam ,co jest w nim złego" i co? rozwalam komus związek mam byc z tego dumna? nie wiem co robic.. jeszcze jeden taki mnie dobija nie daje mi spokoju,dzwonii,pisze,gada o mnie wszystkim,ze ja z nim itp.. TRAGEDIA :O niedobrze mi..temat miłości jets oklepany..

Gość Smutnaaaaaaaa
eh

Gość Smutnaaaaaaaa
teraz sa wakacje a mi sie nudzi... :( potrzeba towarzysza :)

Gość jeszcze smutniejsza
a ja jestem Brzydka :((( i tez mi smutno :( bo za mną nikt się nie ugania

Gość Smutnaaaaaaaa
Nie mam także lechtaczki :(