Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinkaaaa

Czy dwulatek bedzie sie tym bawił? jak myślicie?

Polecane posty

Gość dwulatek
bedzie, ale tylko chwile, nudy . dwulatek woli klocki i samochody

Gość malwinkaaaa
no wlasnie, boje sie, ze mi sie ta zabawka bardziej spodoba niż jemu. bo mi sie podoba :) a on woli piłki, samochodziki i piaskownice. kombinuje, co by mu kupic, urodziny tuż tuż

Gość u mnie było tak jak opisujesz
Fajne to, a powiedz czy Twoje dziecko skupia się dłużej na jakiejś zabawce,mój chwilę i coś nowego ;-) Jak lubi piaskownicę, to kup jakiś bardzo fajny zestaw do piaskownicy, np. wielki samochód z narzędziami do piachu, a ta arkę zostaw na np. gwiazdkę

Gość malwinkaaaa
mamy tego bączka juz od roku - racja - strzał w 10. synek ciagle mi go przynosil, zeby nakrecac, a potem sam probowa - mozna polecic innym.

Gość ania24leszno
bączki sa ogólno dostepne w sklepach dla dziei...można dwulatkowi kupic ksiązeczki, samochodziki, jakies organki dla wiekzych dzieci...polecam pójśc do dużego sklepu z takimi zabawkami, a na opakowaniu jest często napisane od dla jakiego wieku.pozdrawiam

Gość malwinkaaaa
mamy cały arsenał zabawek do piasku - chodze juz ze specjalną torbą, bo zwykle wiaderko juz za małe - foremki, lopatki, wywrotka, mniejsze-wieksze samochodziki. mały ma to do siebie, ze zaraz patrzy, co tam mają inni i zabiera, wiec szybko poszkodowanym daje cos w zamian :)

mój ma bączka od kilku miesięcy, teraz ma 14 m-cuy i sam umie puszczać, widzę po znajomych starszych dzieciach, ze też się bawią. Teraz mamy cymbałki, ogólnie zabawki muzyczne. Twój synek starszy, to pewnie ma ten etap za sobą

A powiedz ile możesz wydać?

Mój mały dzięki takiej zabawce szybko nauczył się zwierzątek,więc polecam :)

Gość malwinkaaaa
jesli chodzi o skupianie sie na zabawkach, to sam raczej sie nie skupia, chyba, ze ja sie przyłacze, to owszem. czyli tę arke odrzucić - pewnie sama bym sie nią bawiła wiecej niż on.

Gość a a a kotki dwa
a czy to nie są zbyt małe elementy? Żeby ich czasem nie połknął.

rowerek ma? Dla dwulatka za 100 zł spokojnie kupisz trójkołowiec z rączką do prowadzenia dla ciebie

Gość malwinkaaaa
ano wlasnie, to bylby jakis plus tej arki - bo wydaje dzwieki zwierzat. moge wydac ok. 100. juz kupilam jedna zabawke za 70, to do 100 byloby ok. - jak szalec to szalec.

No co Ty właśnie to jest zabawka którą bawicie się razem,Ty mu mówisz,że to krówka,a to konik a on uczy się bawiąc razem z mamą-super sprawa !

my mieliśmy takie pianinko z głowami zwierząt i ich odgłosami. Nie za solidne było jak na mojego roczniaka i rozwalił, no ale on za mały jeszcze był na taką zabawkę

Gość malwinkaaaa
nie, na tyle juz rozsadny, ze nie polknie co nie do jedzenia :) rowerek ma - kupilam trojkolowiec - spoko - bardzo go lubi - ale jeździ nieczęsto, ale ma do niego sentyment,co chwila podchodzi i dryndnie dzwoneczkiem :)

Kasia dobrze mówi u nas mały by pogubił te zwierzątka, pełno mam różnych klocków pod szafą, komodą i diabli wiedzą gdzie jeszcze;-)

Gość malwinkaaaa
Kasia - dzieki Tobie szala z arką znowu zaczyna przewazac :) chyba zaprowadze go do Smyka i pokażę, nie ma co sie spieszyc, dobrze ktos napisał - trzeba isc do sklepu razem z maluchem. ale z drugiej strony - poszlismy tak do Tesco - dalam maluchowi Grającego-uczącego FP - az zapial z zachwytu - poki robilam zakupy, on oglądał, a zanim dojechalismy do kasy juz odłożył zabawke. Dobrze, ze nie zdążyłam kupić.

Gość malwinkaaaa
co prawda to prawda - u nas tez klocki i samochodziki wszędzie, ostatnio przejechalam sie na żabce i biedna stracila nozke - musze przykleic.

Oj z tym sklepem to u nas ani razu nie wypaliło, pamiętaj,że dziecko tylko sugeruje się tym co widzi,bo przecież mu nie odpakujesz żeby się pobawił. Mówię Ci te zwierzątka to dobry wybór,my mieliśmy takie zwierzątka tylko,że na traktorze z przyczepą. A klockami to on teraz się ciągle bawi,ale teraz to on już skończył trzy latka.

Gość ___rodzice___
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html