Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzenka_s

Starasz sie o dziecko? Pisz

Polecane posty

ja nie bede cie tu przerazac bo kazdy organizm jest inny ale ja taki kolor wasnie mialam poprzedniego miesiaca kawa z mlekiem,i nawte wczesniej dostalam okres niz zwykle ale po 2dniach dostalam ostra @

Gość fearrr
Marzenka jestes pieprznieta. Ciekawe co zrobisz jak facet cie zostawi, do mausi uciekniesz? Masz wyksztalcenie i stabilna, dobrze platna prace? Zenada:O

no zobaczymy, okaze sie niedlugo, czy pojawi sie normalny okres czy nie........mam nadzieje ze nie:), a jak sie pojawi to trudno:(swiat sie nie zawali , bedzie trzeba zyc dalej i dalej sie starac.....no tylko ze ja powinnam dostac dzis albo jutro okres

jezeli masz zamiar oceniac kogos kogo nie znasz to lepiej nie isz na tym forum,nie jestem "pieprznieta" moze piszesz z wlasnego doswiadzcenia ze cie facet zostawil,skoro zdecydowalismy sie na dziecko to najwidoczniej wiem czego chcemy a nie znasz naszej sytuacji wiec sie nie wypowiadaj moze....jakby tak mialo byc ze mogl by mnie zostawic to bym sie nie decydowala na dziecko a najwyrazniej mam pewna sytuacje;)

fearrrr takich komentarzy jak ty napisallas/łeś tu nie potrzebujemy...

a jak cie interesuje czy mam wyksztalcenie i stabilna prace to nie musisz sie martwic mam bardzo doba sytuacje;) mam nadzieje ze uspokoilam twoja ciekawosc

marzena nie przejmuj sie tym komentarzem, takich jak ten ktos tu nie potrzebujemy i jego rad rowniez

Gość Onaaaaaaa28
Ja sie staram 2 cykl. Od wczoraj mam płodne i działmy z mężem :)

wiem;) mam nadzieje ze zaspokoilam jej/jego ciekawosc....najwyrazniej ma zle doswiadczenie z wlasnego zycia. Oki ja musze uciekac bo sie umowilam z mama takze daj znac jak tam przebiegl dzionek,sprawdze forum wieczorkiem;) buziaki.

to jestes w pdobnej sytuacji jak ja tez 2 cykl;) powodzenia i informuj o przebiegu dzialan. hehe;)

Gość fearrr
jakby tak mialo byc ze mogl by mnie zostawic to bym sie nie decydowala na dziecko a najwyrazniej mam pewna sytuacje Ta pierwsza kobieta tez pewnie tak myslala:D Ale laski sa naiwne i glupie, a potem ida do pracy za 1200zl, a dziecko podrzucaja babci na caly dzien:D Juz stad ide, bo krag staraczek mnie wyklnie, adios!🖐️