Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona z uk

czy w 4 miesiacu ciazy i pozniej tez czuc jak macica sie powieksza

Polecane posty

Gość zmartwiona z uk

tak sie zastanawiam czy nadal powinnam odczuwac \"bole\" przypominajace miesiaczke. na chlopski rozum macicxa teraz rosnie nawet bardziej niz wczesniej wiec wydaje sie normalne ze cos czuje...wizyte u lekarza mam w nastepnym tygodniu wiec musze jeszcze troszke poczekac. prosze powiedzcie jak bylo u Was - czy mam powody do zmartwienia. dodam ze nie mam zadnych plamien i te skurcze czy jak to nazwac sa bezbolesne

Gość MonikaKow
Witam. Ja również jestem w 4 miesiącu (koniec 4 miesiąca). Od czasu do czasu również odczuwam bóle, które związane są z więzadłami i macicą. W zeszłym tygodniu byłam u lekarza i pytałam czy tak może być. Moja pani dr odpowiedziała, że nie ma powodów do obaw bo to normalne. Po prostu wszystko się powiększa...

jakby co weź no spa 2 sztuki naraz albo 1 tabletkę nospa forte (forte sa na receptę) i odpocznij, jeśli to nie działa na te bóle to lekarz niech zobaczy co i jak

Gość zmartwiona z uk
dzieki za rade - wlasciwie nie sa to takie bole jak przed okresem (takie mialam na samym poczatku ciazy) dlatego sie niepokoje bo wczesniej nie mialam takiego odczucia - ale one sa bezbolesne -tylko poprostu czuje ze tam sie cos dzieje. Zaraz wezme sobie nospe to rano moze bedzie lepiej. pozdrawiam

Gość sobanna
Ja tez jestem w 4 mscu i tez mam takie właśnie niby bole jak na okres ale sa inne niz jak na poczatku ciazy takie minimalne odczucie tez sie martwie ale ja to wszytskim sie przejmuje ,tyle razy juz byłam u lekarza ale coz musialam byc pewna ze wszystko jest oki..chyba jednak faktycznie to zwiazane z rośnieciem macicy u mnie jeszcze tak brzucha nie widac ale moze wlasnie teraz najbardziej bedzie dzidziusrosnąc i brzuch takze:-)