Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sissii

stosunek przerywany ..

Polecane posty

Gość sissii

chcialam sprobowac bez gumek.. Kochalismy sie ale nie skonczyl we mnie. Robicie tak ? Slyszalam, że wiele osob tak robi i jest ok. Wikipedia :" Nie zostało dowiedzione, że preejakulat może zawierać plemniki, co umożliwiłoby zapłodnienie nawet, jeśli nie doszłoby do wytrysku." Wiec ryzyka nie powinno byc ?

Gość taa jasne
patrzę właśnie na 4 moich dzieci :)

Gość ObiboDupa
moze i nie powinno ,ale wlasnie tak powstaja wpadki .

Gość to głupota
Stosunek przerywany jest po dłuższym czasie stresujący dla partnera. Może nawet doprowadzićdo nerwicy. A ponadto istnieje duże prawdopodobieństwo że zajdziesz w ciążę. Osobiście odradzałabym to. Jeżeli chcesz kochać sie bez gumek może pomyśl o tabletkach antykoncepcyjnych. Ja je używam od 2 lat i jestem bardzo zadowolona :)

Gość sissii
ryzyko jest wtedy gdy na penisie sa plemniki w poprzedniego wytrysku. W tym plynie ktory sie wydziela przed nie ma ich .. Wiec ryzyko chyba istnieje tylko w tym ze chlopak moze nie zdazyc .. Co myslicie ?

Gość to głupota
podczas stosunku jest takie jagby "kropelkowanie" i od tego też można zajść w ciąże. Nie koiecznie musisz mieć kontakt ze spermą swojego partnera.

facet podczas stosunku ma kropelkowanie i kobieta moze zajsc w ciaze.nie radze

Gość ogbogbpi
taaaaa, a potem założysz topik ratunku chyba jestem w ciąży!!!! ale o nie skończył we mnie, czy to możliwe, że zaszłam??!!!! i wtedy się dowiesz, że to możliwe. ale rób sobie jak chcesz, skoro jesteś dorosła żeby uprawiać seks, jesteś dorosła, żeby odpowiadać za swoje dyecyzje

Gość sissii
nie jedzcie po mnie , normalnie sie zabezpieczamy. To byl jeden raz, jakos nie boje sie o wpadke teraz, problem w tym ze mi sie spodobalo ..

Gość to głupota
heh to chyba normalne że sex bez gumek jest o niebo lepszy...:P