Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hesia i mela

Pzresadzam?

Polecane posty

Gość hesia i mela

witam. jestem z facetem 4 miesiace. mieszkamy od siebie 300km. niedlugo jade do niego, prosil zebym zostala 2 tyg. Okej. Dzis mi powiedzial, ze mam mu zaplacic 50zl za 2tyg jedzenie, wode i prad. Powiedzialam, ze zaplace. Ale czy wypada prosic panne zeby zaplacila skoro wie ze teraz mam problemy z kasa ?

Gość eihfd
Boże drogi:O ja bym już nie pojechała

Gość hesia i mela
teraz mam watpliwosci czy jechac czy nie?

Gość karton z plasteliny
to raczej nie jedz

­­­­­­­­­­­ :O to pizda a nie facet..oczywiscie ma prawo o to prosic ale z drugiej strony niezla siara..szkoda czasu na takiego goscia

Gość hesia i mela
a co mam mu powiedziec? nie przyjade bo kazales mi zaplacic?

Gość a ja mam dobre zdanie o
o ja...to Ty wywalasz kase na bilety, paliwo, srodek lokomcji do niego, tracisz czas na dojazd a on Ci kaze placic? no niech nie bedzie smieszny. A ile on Ci płaci za sex? Ja bym nie pojechala i w ogole pacjenta splawila ale jesli postanowisz jechac to jak bedzie chcial sexu powiedz mu stowka za numerek.....niech bedzie uczciwie.

Gość a ja mam dobre zdanie o
a kto mowi ze on ma jej jedzenie kupowac co? Swoja drogą jak ja pojechalam do mojego faceta na cale wakacje(a bylismy ze soba nie caly rok a odleglosc miedzy nami byla wieksza) i nie moglam sobie tam znalezc pracy nie płaciłam za nic ani za mieszkanie ani za prad ani za jedzenie bo nie mialam z czego i nie bylo problemu...jak on do mnie przyjezdza to tez nikt mu nie każe płacic za mieszkanie wode prad czy cokolwiek innego...jestesmy razem i chyba oczywiste jest to ze jedno pomaga drugiemu....

Gość ja wiem najlepiej i już
nie jedź

strasznie tanio jak za 2 tygodnie jedzenia, wody i prądu. chyba że będziesz się myć w deszczówce albo przy osiedlowej gliniance a prowiant sobie załatwiać we własnym zakresie żebrząc pod biedronką i zapomniał o udziale w podatku od nieruchomości, czynszu i taksie klimatycznej. Dodatkowo zgodnie z prawem powinnaś się tymczasowo zameldować w jego mieszkaniu jeżeli przebywasz tam tak długo więc ogólnie chłopak jest dobry i i tak mało od ciebie wymaga. Powinien policzyć parę razy więcej :classic_cool:

Gość hesia i mela

Gość no i teraz sie zestresowalam
:O To jak ja sie wybieram do swojego to mam mu zaproponowac, ze zaplace? Wypada? Dla mnie to siara. Prrzeciez jest powiedzienie "gosc w dom, Bog w dom". Od kiedy goascie placa :O

Gość hesia i mela
to co mam zrobic? powiedziec, ze nie zaplace?

Gość Cienrzaruwka
powiedz mu ze przemyslalas kilka faktow z ich zycia i stwierdzilas ze jednak do siebie nie pasujecie.

Gość Cienrzaruwka
w sumie pojedz do niego, daj mu dupy i po fakcie zawolaj 50-100pln w zaleznsci czy skonczylo sie na lodziku czy dalas mu dupy

Gość hesia i mela
szkoda dawac dupy dla takiego faceta ;]

Gość nie chodzi o to ze placi
ten kto zaprasza, tylko o to, ze to szczyt braku kultury zadac zaplaty za goscine!! :O