Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie....

ZDRAAADAAA!!!!

Polecane posty

Gość ludzie....

Powiedzcie mi czy kochanków maja tylko szczupłe zgrabne laski? bo moja koleżanka ma chłopaka, ma koszmarną nadwagę i zdradza go... mówiłam jej że on ją kocha taka jaką jest i warto to doceniać... a ona wraz łazi i sie puszcza.Może mi to ktoś wyjaśnić? chyba tylko szczupłe laski powinny miec kochanków bo kochanka to taki ktos raczej przyjemny z wyglądu.

Gość to tylko ja na chwile
zdesperowany facet przeleci niemal wszystko.....zreszta jest sporo wielbicieli krągłości... a tak na marginesie mam wrażenie ze jej zazdrościsz ;)

Gość ludzie....
zapewniam cie ze nie.Tu nie o to chodzi, ten chłopak świata poza nią nie widzi a ona takie świństwa mu robi:( to mój bliski przyjaciel znamy sie od 5go roku zycia.

Gość okiem faceta
to srednio bliski ten przyjaciel, skoro nie mowisz, ze jego kobieta sie puszcza na lewo i prawo :D

Gość ludzie....
boję sie ze on cos sobie zrobi jak mu powiem, jest bardzo wrazliwy...zreszta musze najpierw to zrozumiec zeby zacząc działac... dlatego zadałam pytanie na forum

ok więc... gruba też może być kochanką- pozwalamy! a teraz idź czyń swoją powinność

Gość powodów moze byc wiele
może jest kiepski w łóżku, może seks z innymi ja dowartościowuje, ze to nimfomanka...............

jesli to Twoj bliski przyjaciel to....powinnaś go lojalnie poinformowac zamin sie jej oswiadczy

Gość ludzie....
mam zamiar-to pewne, tylko nie moge zrozumiec jej motywów.. jak taka za przeproszeniem krówsko moze znalesc sobie kochanka? czy ci faceci oczu nie mają? muszę to jakoś odpowiednio rozegrac zeby kolega nic złego sobie nie zrobił, pewnie i tak skonczy sie na tym ze bedzie nocował u nas kilka dni zeby sie pozbierac ale moze sie uda....

bedzie tak.... poinformujesz go, on sie bedzie chciał otruć ale go uratują, w szpitalu do niego dotrze ze to suka była i znajdzie sobie na odmianę jakąś chudą i bedzie z nia szczesliwy... a tak na powaznie, co bedzie jak to sie w koncu wyda, a wyda sie napewno i wyda sie to ze o tym wiedziałaś a mu nie powiedziałaś, co z ciebie za przyjaciółka?

Gość ludzie....
właśnie mówie,...starch przed tym ze sobie cos zrobi jest silniejszy od checi podkablowania..narazie musze sobie sama to w głowie ułożyc potem poukładam jemu

Gość ludzie....
mało stanowczy... nie nie widziałam, na węch wyczułam... JASNE ZE WIDZIAŁAM!!na imprezie(mojego przyjaciela nie było-w domu ze złamaną noga) w samochodzie, była ona i jakiś typ a samochód dziwnie się ruszał chociaż nie, może tańczyli....:-/

A może się śmiali a że laska ma nadwagę to i samochód się bujnął.. :D

Gość szszszok
A co, wy opowiadacie. Byłam już solidarną koleżanką i podzieliłam się z nią moją tajemnicą o jej mężu i dziewczynie, z którą go widziałam, gdy ona była na wakacjach. Zrobiła w domu taką awanturę! A, ja nasłuchałam się nieprzyjemności od jej teściowej a potem od niej samej. I nie radzcie nikomu, jak ma w tej sytuacji postąpić. Nigdy nie wiadomo, jaki będzie skutek. Przeważnie przez to mamy więcej wrogów (choć tak naprawdę nie wiem za co).