Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem podobna ale...

Co sądzicie....p

Polecane posty

Hej, ostatnio tak rozmawiałam z przyjaciółką... Widziałam na żywo Dodę;p na zjęciach jest super laska i w ogóle, ja jestem trochę podobna, tylko brunetka, lubię spódniczki, makijaż itp, ale ona na żywo jest okropna... aż sie zdziwiłam..;p może nie mam racji, ale z tego co widziałam, to jest pospolita i pryszczata... a poza tym ma sztuczny okropny biust;p;p;p

Gość dawaj fotencję
porównamy

Gość kalendariummalzenstwa
zazdroscisz jej:-) i pewnie wcale nie jestes do niej podobna:p

nie mam, bo nie jestem fanką internetu... ale serio... czy ona się Wam podoba??;p

no właśnie nie zazdroszczę, napisałam, że na zdjęciach zajebista laska, ale na żywo trochę koszmarowato... przynajmniej wtedy;p

Gość okiem faceta
tez jestem podobny, tylko nie w spodniczce a w spodniach, nie blondynka a brunet i nie laska a facet :D

Gość Mala_09
ZROZUMCIE ŻE KAŻDA OSOBA Z TV MA NA SOBIE MNÓSTWO MAKIJAŻU MNÓSTWO! I WIADOMO ŻE JAK WSTANIE RANO TO WYGLĄDA JAK KAŻDA PRZECIĘTNA OSOBA! DO TEGO JEŚLI CHODZI O ZDJĘCIA DOCHODZI PHOTOSHOP I TAKI EFEKT ŻE WSZYSTKIM SIĘ WYDAJE ŻE TO SĄ CUDNE BÓSTWA I JAK WIDZĄ ŁADNĄ DZIEWCZYNĘ NA ULICY TO WYDAJE IM SIĘ ŻE W PORÓWNANIU DO 'GWIAZDECZEK' JEST OKROPNA... A W RZECZYWISTOŚCI GDYBY JE PRZYRÓWNAĆ NA ŻYWO MOŻE TA DZIEWCZYNA WYGLĄDAŁABY OD NICH O NIEBO LEPIEJ!

Gość okiem faceta
swoja droga cieszysz sie, ze jestes podobna do pryszczatej, pospolitej laski ze sztucznym cycem? :D

okiem faceta... nie:P z tym podobieństwem chodziło mi o długie włosy, regularne rysy twarzy i ubiór, ale nie o to, że jestem śliczna czy brzydka;p tylko dziwi mnie, że one tak sie robią do tv, skoro nie są takie na prawdę...;p tylko o to mi chodzi;p

Gość okiem faceta
to moze od razu: dziwi mnie dlaczego kobiety sie maluja, skoro nie sa takie naprawde :D

Gość A dlaczego tak
ale ja znam dziewczyny, które na codzień noszą kilo tapety a bez makijażu i tak są śliczne np. moja psiapsiółka... a Doda jest na prawdę okropna;p jeszcze tak się nosi ze sobą...

Gość okiem faceta
to twoja opinia a to, ze robia z niej nie wiadomo co, to juz inna sprawa