Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co zrobic21

chyba jestem w ciazy....pomocyyy

Polecane posty

Kobietki, poradzcie...w tamtym miesiacu przez chwile myslałam ze jestem w ciazy...ale dostalam okres, byl co prawda krotki ale byl, teraz drugi miesiac i nie mam okresu....czy to mozliwe bym byla jednak w ciazy? Zaznacze ze okresu nie mam, ale od jakis 4 dni mam objawy, ze pobolewa mnie brzuch, troche piersi, ale bez krwi...Nie jest mi nie dobrze czy cos, nie mam pojecia czy takie moga byc obajawy ciazy...wiem ze moglabym zrobic test, ale mieszkam w tak malej spolecznosci ze kupno testu w przypadku tego ze jestem panna wiazaloby sie z publicznym linczem...prosze poradzcie...

Gość kolos
a tam, bedziesz mieć dzidziusia, moze najpierw bedzie to katastrofa, ale jak urodzisz to pokochasz nad zycie

Gość hmmmm................
jestes w czarnej dupie...

Niech potencjalny tatuś pojedzie gdzieś indziej gdzie nie bęzie \"wsytu\" żeby kupić test.....

Gość nkolop
Jesli nie masz okresu kilka dni, to jeszcze nie oznacza, że w ciąży jesteś...a jak się okaże, że nie jesteś, to na drugi raz nie rób tego bez zabezpieczenie...i nie będzie problemu....dziwne jest twoje zachowanie...już w zeszłym miesiącu bałaś się, że jesteś w ciąży...i to niczego cię nie nauczyło?...i znów ryzykowałaś...? szok...cóz za bezmysślność...

Gość jhbjgjkgkuk
ok to wyślij mężatkę albo chłopaka albo siknij na komputer mamy automatyczny wykrywać hormonu ciążowego...:D

ale ja tego nie robiłam, wtedy to byl ostatni raz, potem dostalam okres ale bardzo krotki/malo i teraz kolejny miesiac i nie mam okresu...i czuje jakbym byla w ciazy, twardszy brzuch i wogole, ale zastanawiam sie czy mozliwe jest bycie w ciazy i to by miec okres...

Gość jhbjgjkgkuk
tak można miec krwawienie przypominające okres w pierwszych miesiącach ciąży nie możesz pojechać do innego miasta po ten test?