Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clodiaa85

nos-udreka

Polecane posty

Gość clodiaa85

chcialabym sie poradzic. Mam 24 lata i wielki kompeks...a mianowicie moj nos. Przyznam szczerze ze ejstem sliczna dziewczyna, wysoka, opalona, mama idealna figure...naprawde jestem z siebie zadowolona...ale mam garbek na nosie...niby nie jest on az tak zauwazalny przy mojej urodzie...ale jest i czasem nie czuje sie z nim pewnie. Czy uwazacie ze dziewczyny z takim nosem moga sie podobac facetom? poradzcie...bo jak nie to operacja bedzie ostatecznym wyjsciem... :(

Gość clodiaa85
moze... ale czasem przez niego nie jestem pewna siebie.

Gość clodiaa85
czasem ciesze sie ze go mam...moze to glupie, ale jest on moim znakiem rozpoznawczym...ale czasem wydaje mi sie ze jest olbrzymi...i chce sie zapasc pod ziemie:(

Gość kusko
gorsze pasztety podobają się facetom, niektóre mają super figury a twarze takie okropne że szok, a i tak się podobają. nie wiem jak to działa ale widocznie nie musisz się martwić.

Gość clodiaa85
szczerze to moj nie jest az tak olbrzymi i nie wygladam tak z profilu... moze to ze wzgledu na to ze jestem ladna...nie chce sie tu w jakis sposob przechwalac ale on mojej urodzie nie przeszkadza tylko czase sam fakt ze jest mnie doluje:(

Gość kusko
i wygląd to nie wszystko, jeśli jak sama mówisz, uważasz się za śliczną to nos jest tylko jakimś tam defektem, pomyśl co by było gdybyś była brzydka, osobiście nie podoba mi się takie próżniactwo ale napisałaś że nie chcesz się przechwalać więc ok.

Gość clodiaa85
:)

Autorko ja też nie mam nosa modelki. Zdjęcia z profilu to dla mnie katastrofa. Ale..... Taki jest i koniec! Ja już pozbyłam się tego kompleksu! Po prostu go zaakceptuj! Mój partner,czasem mi dokucza na temat nosa, ale ja tego absolutnie nie odbieram jako złośliwości. Sama się z tego śmieję, mówię ze dlatego ze jest jaki jest ja go lubię i taka jest prawda!!!! Zaakceptuj nosek i będzie po kłopocie!!!!

Gość clodiaa85
po prostu chodzilo mi o to ze moze gdybym byla brzydka, np przez ten nos to warto by sie bylo zastanawiac nad operacja, ale skoro on mojej urodzie nie przeszkadza i potrafie jako kobieta o siebie zadbac i byc piekna to on moze byc moim malym defektem ale nie warto sie nim na tyle przejmowac..

Gość clodiaa85
dzieki:) chyba tak bedzie najlepiej:) przeciez musimy sie czyms roznic od siebie:)

Gość kusko
właśnie o to chodzi, pomyśl co by było, gdyby wszystkie dziewczyny miały takie sama wąskie noski, tragedia... a tak to Twój znak rozpoznawczy - wyróżniasz się z tłumu w sensie pozytywnym:)

Gość clodiaa85
kwestia podobania sie facetom to inna sprawa... chodzi tylko o moj nos, ale faktycznie chyba nie warto sie nim przejmowac, pewnie bede miala wiele momentow w ktorych znow zwatpie:D ale w tej chwili sadze ze kazdy ma jakis kompels, moim jest nos i koniec:) jakos go przezyje:)