Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurteczka jego

praca praca praca

Polecane posty

Gość kurteczka jego

Cześć mam takie pytanie - ile mniej więcej się czeka aż potencjalni pracodawcy odpowiedzą na mojego mejla gdzie wysłałam cv i list motywacyjny? Zaczęłam rozsyłać w zeszłym tygodniu - w poniedziałek i czekam, czekam, czekam. Mam wrażenie, że oni w ogóle nie dostają tych mejli. Świruję za bardzo?

Gość poradźcie mi jak
mogą i nigdy nie odpowiedzieć.

Gość poradźcie mi jak
ludzie czekają latami, miesiącami, a ty po tygodniu jesteś zniecierpliwiona.

Gość jak się coś robi to porządnie
Wiesz, jak firma nie raczy odpowiedzieć, nawet negatywnie, to olewa ludzi i i tak lepiej się w takiej nie zatrudniać. Rozsyłaj dalej, to w końcu zaprocentuje. Koleżanka chyba ze 150 CVwysłała, ale dostała dobrą pracę :)

Gość kurteczka jego
wiem, że mogą nie odpowiedzieć w ogóle. Ale kurteczka jego mać - statystycznie rzecz biorąc któryś powinien :D

Gość MaGiCzNa KoBitA 23
ZARABIAJ NAWET 500 ZL MIESIĘCZNIE PRZEZ INTERNET Witam, Poświęć mi parę minutek, to nic Cie nie będzie kosztowało Na początek należy kliknąć w poniższy link lub jeśli nie jest aktywny to należy wpisać go w pasku adresu http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=mujerQa Jest to serwis ekologiczny w języku angielskim, lecz myślę, iż nie sprawia to nikomu większego problemu Gdy pojawi się owa strona należy wybrać-"Create A free Account"( prawy górny róg) potem wybrać login, hasło,imięi nazwisko oraz adres e-mail. Jeśli chcesz zacząć zarabiać na serio to podaj prawdziwe dane , jeśli chcesz tylko spróbować czy to działa możesz podać fikcyjne dane Po wypełnieniu tej szybkiej ankiety można zacząć zarabiać kasę. Po zalogowaniu na swoje konto klikasz w znajdujące się na środku strony linki. W polach do oceny wystarczy wpisać OK lub good za każda ocenę dostajesz od 4 do 6$ i to naprawdę działa W ten łatwy sposób można zdobyć dodatkowe pieniążki (nawet do 20$ już w ok 10 minut). Sam decydujesz ile zarabiasz. Pieniądze wysyłają np. przez PayPal (trzeba sobie tam otworzyć konto - to łatwe bo strona jest po polsku i zajmuje to tylko kilka minut). Jest to rządowy program ekologiczny i są naprawdę wypłacalni zarobioną gotówkę w dolarach przesyłają na konto w PayPalu a stamtąd przelewamy na swoje konto bankowe już w złotówkach w ten sposób mamy dodatkowe źródło zarobku poświęcam tej stronce kilka minut dziennie i zarabiam miesięcznie 400-500 zł im więcej czasu spędzasz przed komputerem tym więcej zarabiasz. Warto spróbować gdyż nic to nie kosztuje. Życzę powodzenia i dziękuję za zainteresowanie moim ogłoszeniem. Pozdrawiam!

Gość kurteczka jego
nie jest takie proste znaleźć odpowiednią firmę - zwłaszcza że szukam pracy w dziennikarstwie/mediach/wydawnictach. Ale czy nie za bardzo się nakręcam? W końcu dopiwro tydzień minął odkąd wysłałam.

Gość kurteczka jego
i co z tym ogłoszeniami a propos oceny stron/wypełniania ankiet? Warto się w to bawić?

Gość kurteczka jego
takie skromne up :)