Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusta szklanka

powiedzcie jak reagować w takich sytuacjach?

Polecane posty

Gość szczotka do zebów
jak ci tak mówi, to na bank ma kompleksy Musisz wybadac, na jakim punkcie (a pewnie ma ich sporo, wiec nie bedziesz miała trudnego zadania) i nasępnym razem przy takim tekście odpowiedz "włosy jak włosy, ale na taka wielką dupe jak twoja to chyba trudno kupic spodnie, co?". Tylko musisz sie przemóc. Ona nie ma problemu, zeby tobie sprawic przykrosć - dlaczego ty masz objekcje? Powiesz jej tak raz, drugi i zostawi cie w spokoju

Gość powinnam się uczyć ale
Komiczne rulez :D

Komiczne, to ci się udało :) Wyobraziłam sobie Umę Thurman z KillBilla, że tak załatwia Lucy Liu :) A swoją drogą, Lucy Liu miała najlepszą metodę na głupie uwagi, ale to jednak trzeba byc urodzoną morderczynią z yakuzy ;) a nie niewinnym dziewczęciem z Polski, żeby się bezkarnie wykazywać aż tak daleko posuniętą "asertywnością" ;)

Mam jeszcze pare ciekawszych sposobów, które nasunęły mi się po obejrzeniu filmu Piła V ale uznałem, że ten jest dość delikatny :P

"Pamiętacie co zrobiła, jak jeden naiwny kamikadze "zakwestionował jej tok myślenia"?" Pamiętami - ale w tym przypadku pozbawienie jej głowy odpada, gdyż nie byłoby naocznego dowodu braku tychże włosów :D

by pokazać, że nic sobie nie robisz z jej uwagi nt. Twoich włosów, powinnaś spokojnie uklęknąć przed swoim facetem i obciągnąć mu... zraszając wytryskiem swoje gęste włosy...

ten problem faktycznie jest powazny...:O przerosł mnie/.. to strasznie... ale nie wiem jak ci pomoc... moze pwinnas faktycznie wziac pdo uwage rade komika i wredna kolezanke pozbawic owlosienia... nie wiem , nie wiem.... ale jak cos wymysle.. to cie znajde i ci napisze...:):D:O ps.. a na powaznie.... nie uderzyłaś sie ostatnio w głowe?

Gość fksdljfioe
zapytałabym z uśmiechem "A jak tam u Ciebie? Udało Ci się wreszcie wyleczyć tą grzybicę pochwy?"

Gość pusta szklanka
Komiczne>>>> serdeczne dzięki, rada jest boska :D

Gość inkkkkkkkka
albo strasznie prymitywna,albo chce aby ZTwój facet zainteresował ie nią.Ja po takim tekscie bym powiedziała,...ale i tak mam wiecej od Ciebie:) A czym wybielasz?:)

Gość inkkkkkkkka
musisz nauczyć sie odszczekiwac vbo Cie ludzie zgniotą:/mam podobny charakter jak Ty,ale juz nauczyłam się walczyc:)

Gość spróbuj tak
-ale masz rzadkie włosy! -no cóż, całe szczęście-inaczej byłabym nieznośnie idealna!

Gość pusta szklanka
No właśnie, ja jetsem taka ciapowata pod tym wzgledem :o Nie to w sumie jest problemem, że ktoś mi coś przykrego powie, tylko to, że ja nie potrafię się odgryźć :o To trochę tak, że ponieważ mi jest bardzo przykro w takich sytuacjach, to od razu mi się wydaje, że komuś innemu też bym taką przykrość sprawiła. Tylko, że zaczynam być już zmeczona tym, że ciagle ktoś się po mnie wozi, że jestem wrabiana w jakieś bezzwrotne pozyczki, pomoc innym wtedy, kiedy nie mam na to czasu itp. Bo nie potrafię odmówić, postawić się i takie tam :o No dupa ze mnie :o

hehe pamietam , ze sama bylam taka dupa :P ale na szczescie te czasy juz za mna. wyrobilam sie :P najpierw w necie jak ktos mnie obrazil odszczekiwalam sie , a w realu to juz z gorki. nie przejmuj sie , ze komus zrobisz krzywde swoimi slowami . ktos taki nie zasluguje na Twoja litosc