Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam małe pytanie

mam małe pytanie

Polecane posty

Gość mam małe pytanie

jutro będę robiła test ciążowy, bo może (trzymać kciuki) jestem w ciąży. Ale dziś mam okropną ochotę na mojego mężczyznę. Czy jeśli wieczorem będziemy się kochać, to może to zafałszować wynik testu? Bardzo proszę o pomoc.

Gość mam małe pytanie
??????????????

Gość mał*a
nie, wszystko będzie ok

Gość mam małe pytanie
dzięki, może ktoś jeszcze wie? bo wolałabym mieć pare odpowiedzi, by być pewną.

Gość mam małe pytanie
to chyba jednak dziś wieczorem się pobawimy troszkę. normalnie mnie roznosi w pracy taką mam ochote. nie wiem czy to oznaka zbliżającego się okresu czy może ciąża i hormony zaczynają szaleć.

Gość elka9797
nie zafałszuje.Powiedz dlugo sie staraliscie o dzidziusia?ja juz sie staram 7 miesiecy i nic....

Gość wiktoriankaaaa
a masz jakies objawy ciążowe?spoznia Ci sie okres?

Gość mam małe pytanie
6 miesięcy :(( już nie wiem sama co chwila latam do ubikacji sprawdzić czy przypadkiem nie pojawi się okres.

Gość mam małe pytanie
mam cykle co 29-42 dni, więc sama nie wiem czy to spóźnienie czy ciąża. 28 dzień cyklu był w środę, więc chce jutro testować.

Gość wiktoriankaaaa
ja sie staram 5 miesiecy i do miesiaczki jeszcze 5 dni ale cos czuje ze znowu sie nie uda.A czujesz sie inaczej niz przed okresem?a robilas jakies badania u ginekologa skoro przez 6 miesiecy nei zaszlas?pytam bo mam podobną sytuacje.Trzymam kciuki

Gość mam małe pytanie
gin powiedział, że starać można się rok i dopiero wtedy są podstawy do zmartwienia. a jak się czuję? normalnie, tzn nie czuję że zbliża się okres, nic mnie nie boli ani brzuch ani piersi. sama już nie wiem. pewnie jak zwykle się sama nakręcam.

Gość Ania1979
Durexowa, jaka to pozycja, napisz

Gość wiktoriankaaaa
skoro sie spoznia juz tyle to mzoesz dzisiaj zrobic test nie bedziesz sie stresowac niepotrzebnie-jesli jestes w ciazy to napewno wyjdzie juz .Mnie bola piersi i lekko brzuch i tez sie nakrecam.Ale do testu keszcze tak daleko.

Gość Ania1979
Dzięki durexowa

ale trudno mi wytlumaczyc ;) na łózeczku pupa troche zwisa a mąż kleczy

Gość mam małe pytanie
ale skoro mnie nic nie boli, piersi mam takie jak zawsze, to jest możliwe, że jestem w ciąży? jak myślicie?

Gość wiktoriankaaaa
daj znac jak zrobisz test bede trzymala kciuki.Moze tutaj wiek decyduje ja mam juz 27 lat i moze dlatego trudniej zajsc.A jak wyliczalas owulacje?probowalam pisac na jakis topiku dla starających ale one się juz dlugo znaja i jakos tak zle sie piszę.Może tutaj będzie nowy topik.

Gość wiktoriankaaaa
mozliwe ze jestes skoro tyle spoznia sie miesiaczka wiec mysle ze raczej to ciąża.

Gość mam małe pytanie
w sumie to trudno mi wyliczyć owulację, bo mam tak nieregularne okresy, więc ok 14 dni od 1 dnia miesiączki zaczęliśmy intensywniejsze starania. i w sumie to było tylko tyle. bo sama nie wiem kiedy dokładnie mam owulcję. A co do wieku, to mam 28 lat.

Gość wiktoriankaaaa
a co ile od tego 14 dc sie kochaliscie?bo gdzies wyczytalam ze trzeba co dwa dni i tak do 20 dc.Ale ile w tym prawdy to nie wiem.

Gość wiktoriankaaaa
mozee zrobimy tabelke dla nowych starajacych się. tak jak inne dziewczyny?

Gość mam małe pytanie
też tak czytałam. ale my kochaliśmy się kiedy przyszła nam ochota. Czasem raz dziennie, czase nawet 2 razy. A była też przerwa 2 dniowa. Nie mamy reguły. No i to tak do 26 dnia cyklu mniej więcej. Potem już żyję tylko tym czy jestem czy nie jestem w ciąży. Wiem, żałosne, ale zaczęliśmy starnia w święta Bożego Narodzenia. Więc to było dawno temu :((

dziewczyny nic na siłe ja podobnie miałam(rozne pozycje nogi do góry) a potem płacz ktos doradzil mi kochaj sie dla przyjemnosci wtedy kiedy masz ochote i powiem Wam poskutkowalo ;)

Gość paulinka-dec
witajcie ja tez dzisiaj bede robila test bo mam 33 dc a mieiaczki mam zazwyczaj 29-36 dni ale mysle ze test juz cos wykaze.Staram sie 7 miesiąc.Dziewczyny jakie testy robicie?ja mam pre test myslicie ze to dobry?ide zaraz robic trzymajcie kciuki