Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam małe pytanie

mam małe pytanie

Polecane posty

Gość mam małe pytanie
ja dodatkowo wyjechałam na pare dni w góry. Może to pomogło.

Gość mam małe pytanie
ja dziś kupuję pre test. Jest droższy od innych, ale wydaje mi się, że jest najlepszy. paulinka-dec trzymamy kciuki!!!!!

Gość paulinka-dec
ide robic.Nic nie pilam od 5 godzin zeby mocz byl zageszczony :)dam znac tak za 10 minut.

trzymamy kciuki a przypomnialam sobie ze zajsie w ciaze tez jest uwarunkowane intensywnoscia przezywania orgazmow ;) cos takiego ze jak sie mocno przezywa to te plemniki łatwiej sie przemieszczaja do jajeczka

Gość paulinka-dec
zrobilam i mam dwie kreski :))nie wierze hurra!ta druga jeszcze bladziusienka ale to chyba oznacza ciąże.Dziewczyny za was tez trzymam kciuki i dajcie znac jak wynik

Gość mam małe pytanie
paulinka-dec gratulacje. ciesze się razem z Tobą. ja testuję jutro rano.

Gość paulinka-dec
to daj znac jak poszło.Ja tez nie mialam zadnych objawow no moze ze apetyt mniejszy tylko i schudlam kilogram

Gość paulinka-dec
a kochałam się tylko 4 razy w tym cyklu.Moze im mniej tym lepiej :)

Gość mam małe pytanie
przepraszam, że to pisze, ale zazdroszczę Ci Paulinka. boje się zrobić test. boje się iść do ubikacji . myślę tylko o tym jak się czuję, czy mam jakieś objawy, czy zbliża się okres czy nie. Normalnie mam schizy na maxa.

Gość paulinka-dec
kup dwa testy i jeden zrob dzisiaj bo jesli Ci sie spoznia to wyjdzie juz dzisiaj a bedziesz wiedziala i tyle :)ja się tak bardzo ciesze a tez nei mialam zadnych objawow.Zobaczysz ze jestes w ciązy-coś tak czuję.Dzisiaj szczesliwy dzien na testy :))bede trzymala kciuki za Ciebie

Gość mam małe pytanie
siedze w pracy do 17. jakbym miała aptekę obok, to już bym leciała kupić.

Gość paulinka-dec
to zrob wieczorem po pracy a teraz malo pij i staraj sie nie sikac.Boze zaraz dzwonie do męza albo moze poczekam az wroci bo był teraz w delegacji.Zdawaj relacje na bieżąco

a ja słyszałam ze im bardziej sie ktoś stara i co chwila lata do łazienki bo moze to juz ciaza itd to tym trudniej jest zajsc . ponoć trzeba na totalnego luzaka i czerpać z tego przyjemność a nie kochasz i i myślisz zeby trylko tym razem sie udało. wtedy nic z tego nie będzie ;) Pozdrawiam

Gość paulinka-dec
i napisz jakis krotszy nick albo imię to bedzie latwiej nam pisac.Cos czuje ze moze w tym samym dniu się dowiemy o ciązy-ja juz wiem a za Ciebie trzymam kciuki :))

Gość mała_myszka_
zmieniłam nicka dziś testuję wiec zobaczymy a co do stwierdzenia, że trzeba to wziąść na luzaka, to wg mnie jak ktoś się stara już dłuższy czas, to się nie da. Nie można być wyluzowanym w tych sprawach.

Gość paulinka-dec
to takie gadanie ze trzeba wyluzowac i tak o tym człowiek mysli czaly czas.Myszka daj znac jak wynik bede tu czekala i sprawdzala co chwilę.Mam kolezanke co myslala ze od razu zajdzie w 1 cs a tu nici i teraz sama sie stresuje a przed nia dopiero 2 cykl wiec jak widac kazdy sie nakreca.

Gość paulinka-dec
a o której testujesz myszka?

Gość mała_myszka_
w domu będę dość późno, bo może o 20. Muszę jeszcze dziś pare spraw załatwić. Wiesz, coś mi się wydaje, że nie zjadę już potem tego tematu. Nie wiem, czy nam go nie usuną. Ale spróbuję znaleść. Mam nadzieję, że będę miała dobre wieści.

Gość paulinka-dec
szkoda myszko ze dopiero o 20 daj znac bo trzymam za Ciebie kciuki wielkie.Najwyzej kolo 20 ja znajde topik bo dodam go sobie do ulubionych :)

Gość mała_myszka_
ja do ulubionych nie moge go sobie dodać, bo w pracy nie chce, żebby potem przez przypadek ktoś go znalazł. ale wyślę mężowi na gg linka, to może tak znjdę potem zobaczymy. już nie wiem czy robić test dziś czy poczekać do rana i mieć 100% pewności z 1 rannego moczu.

Gość paulinka-dec
ja zrobilam z popoludniowego i było.Mysle ze jak jest tyle dni po owulacji to juz wyjdzie na 100% z wieczornego zreszta pytalam sie w patece i tak mi powiedzieli.

Gość paulinka-dec
jak juz zrobisz to napisz jak wynik , ja powiedzialam juz męzowi cieszy sie bardzo-idę sie polozyc bo te upaly mnei wykoncza i czekam na dobre wiesci

Gość paulinka-dec
puk puk robilas myszka test?ja czytam teraz co robic na poczatkach ciązy ikiedy isc do ginekologa.Czekam na wiesci

Gość wiktoriankaaaa
czekamy na znak od myszki.Ja testuje za 5 dni

Gość mała_myszka_
hej dziewczyny, dopiero teraz wróciłam do domu. Testu tak się boję zrobić, że będę dopiero rano robiła. Trzymajcie kciuki. Odezwe się ok 9. Wiktoriankaaa - trzymam kciuki. Paulinka - napisz jak zareagował mąż.

Gość wiktoriankaaaa
no ja mam nadzieje ze to szczesliwy topik i wszystkim nam sie uda.Ja bede w poniedzialek testowac i mam nadzieje ze beda 2 kreseczki :)myszka daj jutro znac co i jak-trzymamy kciuki

Gość mała_myszka_
niestety, dla mnie ten topik nie jest szczęśliwy. Niestety sięnie udało. Ale życze szczęścia innym.

Gość wiktoriankaaaa
oj przykro mi myszka ale nie zalamuj się.Nastepnym razem się uda.