Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam małe pytanie

mam małe pytanie

Polecane posty

Gość wiktoriankaaaa
co tu tak cicho?myszka co u Ciebie?pewnie starania w pełni :)

Hej wiktoriankaa, ja w sumie, to na kafe siedzie tylko w pracy, więc tak od 9-17 jestem i jak mam czas, to śledze forum. Z mężem jest ciężko, powiedział, że nie chce witamin, choć ostatnio wspominał coś o kwasie foliowym, ale sama nie wiem, czy to działa na facetów. O owulacji staram się nie myśleć, choć wiadomo, swoje wiem, i te 14 dni po okresie staram się namówić męża na seks. Niestety, mąż ma prace na zmiany i albo ma nockę albo jest zmęczony, albo... wiecznie coś, więc ostatnio kłócimy się cały czas, więc seks nam nie w głowie. Ten cykl sobie muszę odpuścić, bo chyba nici ze starania.

Gość wiktoriankaaaa
czesc Myszka.Mój bierze witaminy -mam nadzieje że to coś pomoże.Tez jestem nerwowa przez te starania i tez kłoce sie z męzem.Robie tez testy owulacyjne zobaczymy czy cos pomogą.A Ty Myszka robilas kiedys te testy?Pozdrawiam serdecznie

Nigdy tych testów nie robiłam. Prze tabsy, które brałam baaaardzo długo mam tak rozwalone cykle, że w sumie to nawet nie wiem dokładnie kiedy mam owu, więc taki test, to cały cykl powinnam robić codziennie. Próbuję męża namówić codziennie na seks, ale mi powiedział kiedyś, że to już nie miłość i sex tylko prokreacja i rozmnażanie. Nie dziwię się Mu, że już też wnerwiony. Wszscy dookoła zaciążają, mają dzieci tylko nie my.

Gość wiktoriankaaaa
ja robie testy owulacyjne i wydaje mi sie ze w tamtym cyklu dzieki nim sie udalo tylko ze na krotko ale przynajmniej wiem ze trafiam w owulacje.Myszka z męzem sie pogodzisz i bedzie dobrze.Powiedz mi nie martwisz sie ze nie jestes w ciazy?bo ja sie powoli zamartwiam ze innym się udaje a nam nie.

Gość wiktoriankaaaa
myszka moj tez sie wkurza że wszystko wyliczam i takie tam.No ale co zrobic?u nas wszystkim znajomym udaje sie dosyc szybko wiec tym bardziej mnie to dołuje.A waszym znajomym sie szybko udaje?Caly czas sie łamię żeby iśc do ginekologa i jednak porobic hormony i takie sprawy-będe wiedziala na czym stoję.

Gość wiktoriankaaaa
hej dziewczyny.Myszka co tam slychac?z mężem juz lepiej?jak starania?ja jednak odpuscilam w tym miesiacu i zaczynam od wrzesnia sie starac!teraz musze troche odpoczac, a Ty jak?kiedy masz okres dostac i jak sie czujesz?czujesz ze moze byc dzidzia ??;)Pozdrawiam

Gość wiktoriankaaaa
widzę że nikogo nie ma.Jak bedziesz na kafe to sie Myszka odezwij

Gość wiktoriankaaaa
puk puk!co tam słychac?myszka robilas test?odezwij się!!

Gość wiktoriankaaaa
widzę ze topik umarł.Może jeszcze się ktoś odezwie czasami.

Gość alunia8445
ja tez sie staram juz 7 miesięcy i powoli zaczynam się martwić

Gość wiktoriankaaaa
to jeszcze nie tak długo , lekarze dają czas do roku

Gość wiktoriankaaaa
a ja niby sie nie staralam w tym miesiacu ale raz było przytulanie w dniach plodnych no ale zobaczymy -chyba nic z tego i od wrzesnia znowu zaczynam-Myszka co u Ciebie?zagladasz tu jeszcze??odezwij sie!

Gość alunia8445
wiem że to jeszcze niedługo ale boję sie że nie uda mi się zajść.Dziewczyny od jakich badań zacząć??

Gość surwiwkaa
czy mogę sie do was dołączyć?staram sie dopiero 2 miesiące

Gość wiktoriankaaaa
a ja nadal nie mam miesiączki a co u was??

Gość wesssss
....................

Gość sylla
witam! Chciałabym się dołączyć. Próbuję pierwszy miesiąc dopiero. Staraliśmy się 6. i 9. sierpnia, nasz bobasek więc miałby już około 2 i pół tygodnia. Nie dostałam @, mam wrażliwe piersi, czuję delikatny ból w dole brzucha. Aż do wczoraj byłam pewna, że się udało...ale zrobiłam test i koniec złudzeń:( jedna kreska! A tydzień temu kurier wydając mi moją przesyłkę pomylił paczki i wyjął z auta karton obklejony taśmą z napisem "Producent wózków dziecięcych PRZEMKO". No kurczę, wtedy to już zupełnie byłam przekonana że się udało! Jest taka możliwość, że test nie wykrył ponad dwutygodniowej ciąży? Robiłam go wieczorem

Gość wiktoriankaaaa
hej Sylla witamy!nie ma co sie tak bardzo nastawiac -wkoncu się uda i wszystkie bedziemy miec dzieciątka.Myszka czytasz nas jeszcze?co u Ciebie??

Hej dziewczyny. Jakoś ostatnio miała tyle na głowie, że nie miałam kiedy wchodzić na kafe. My wciąż się staramy. Niestety nic. W tym miesiącu może w końcu się uda. Mam takie przeświadczenie, że to teraz. Ale zobaczymy. Już kiedyś też byłam "pewna".

Gość wiktoriankaaaa
a robilas myszka test?bo pisalas kiedys ze około 20 sierpnia.Mi sie okres spoznia ale nici z tego bo zrobilam test.No ale od wrzesnia zaczynam starania :)myszka Ty tez od wrzesnia??jesli nam sie uda to bedziemy w tym samay czasie w ciazy.Wogole marnie sie czuje, chyba mis ie okres zbliża.Brzuch mnei pobolewa i głowa i czuje sie rozdreażniona.Pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki

Gość wiktoriankaaaa
myszka a skad masz przeświadczenie że teraz sie uda??ja tez mam takie ze we wrzesniu uda mi sie zajsc :)

Nie wiem skąd wiem, poprostu mam przeczucie. A okres dostałam 7 sierpnia. Po 25 dniach, więc sama już nie wiem jakie ja mam długie cykle. 25-45 dni. Masakra. Teraz się staramy. Od 2 dni codziennie się kochamy. Zobaczymy czy się udało i czy moje przeczucia się sprawdziły.

Gość wiktoriankaaaa
ja niestety czekam dopiero na okres i dopiero pozniej bierzemy sie do roboty wiec jeszcze troche przede mna.Będę używała testów owu wiec moze uchwycę odpowiedni moment bo tez mam cykle niezbyt regularne niestety.Myszka mąż skusił się na witaminy??

Co Ty!!! Nic nie bierze, choć ostatnio wspominał znów o kwasie foliowym. Prawdę mówiąc nie wierzę, że mężczyznom on pomaga.

Gość wiktoriankaaaa
witam.Co tam u was dziewczyny, ja za parę dni zaczynam starnia.Myszka co u Ciebie?test zrobiony?pozdrawiam

Gość wiktoriankaaaa
puk puk!gdzie są wszystkei dziewczyny??myszka i reszta meldować się co słychac!!

Gość wiktoriankaaaa
chyba nam topik umarł :(

Gość wiktoriankaaaa
a u mnie starania pełną parą.Moze ktoś się wkoncu odezwie??

Gość Kaska999987
ja starams ie od 8 cykli i ciagelnic niestety ale wierze że wkoncu się uda :)