Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BabyLove*

Jak być super laską?

Polecane posty

Gość BabyLove*

Jak to jest ze niektore sa zaj**biste same z siebie? ..że jak na nie patrzysz o myslisz ze tez chciałabyś byc taka sexi itp... ale nie wiesz w czym tkwi ich sekret..? jak byc super laską?

Gość BabyLove*
i dlaczego na osiedlu chlopcy na mnie ciągutka wołają?

Gość BabyLove*
Spieprzaj podszywaczu

Gość ja jestem gejkiem
obcigac druty

Gość wilekie kakao
wystarczy cwiczyc glebokie gardło i zalotne spojrzenia . chociaz krecenie tyłkiem i odslanianie rowa tez pomaga

no ale mnie nie o takie rzeczy chodzi :/ tylko jak to jest ze takie normalne laski, bez pokazywania sie nago pociagaja facetow

A czy ja mowie ze mam problem? :D tez przyciagam uwage facetow, ale wiem ze sa takie ktore robia to lepiej

Gość józio
a jednak Niewiasty szczegolnie te mlode , niewinne i jeszcze nie wyrafinowane [ jak cukier w cukrowni ] są sobie serdeczne i pomocne

Gość lolxd
ja nie jestes ładna to nigdy nie nazwa cie fajna laska taka prawda

Gość J_Lo
nie nasladuj innych tylko badz soba a bedzie super laska

Gość józio
golonki ma takie jakieś "piłkarskie" lub jakby od dziecka 6 kilometrów do stacji miała w drodze do szkoły

ja mam 173 wzrostu szczupła,długie nogi, pupa jak u J.Lo, wcięcie w tali biust miseczka C, długie ciemne włosy, opalona, długie paznokcie,ciemne duże oczy i długie rzesy.. więc nie narzekam.. ale myśle ze blondynki maja lepiej

Gość poprostu cyrk na kolkach
sylwana ty zawsze tak wystawiasz dupe i cycki na pokaz tak jak w tej fotce w stopce?brzudka jestes jak mojego psa chuj,a mysli ze gwiazda jest.łooo matko i córko...😭

Gość wilekie kakao
bez pokazywania sie nago pociagaja facetow bez pokazywania nago to sie nie da . Trzeba cos odslonic

Gość wydaje mi sie ze
w duzej mierze atrakcyjnosc ludzi tkwi w ich przekonaniu o własnej atrakcyjności. Więc 30% to uroda a 70 pewność siebie.

Gość poprostu cyrk na kolkach
zgadzam sie z kowalskim wogole wstawiła ta fotke bo mysli ze zbłysnie i bedzie znana tu ze swojej urodu,buahahahaha

Dziwki nie są fajnymi laskami, Właśnie chodzi mi o to żeby nie pokazać za dużo, nie puszczać sie ale przyciągać uwage innych.jest przeciez tak ze laska w zwykłych jeansach, t shircie robi furore soba.. ale w czym tkwi sekret? makijaz ? włosy?

Ona nie ma urody- to zwykła plastikowa dziewczynka jakich jest cała masa- niczym się nie wyróżnia- kobieta musi mieć to coś i się wyróżniać. Poza tym przeczytaj jej inny temat to się dowiedz kim jest.

Nie no brzydka nie jest, ale raczej nie o to chodzi. Bo nie ma tego czegos w sobie, po ulicach łazi mnóstwo tego typu lasek.. i z tego co widze to juz sie facetom znudziły. Chyba faktycznie trzeba miec tez osobowosc

wyzej mowilam o sylwanie :D nie tej ze zdjecia... bo u niej tylko tylek widac.. masakra