Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenusiak27

Skąd wiecie że nie ma nieba ani piekła???

Polecane posty

A tak poza tym jak już wcześniej wspomniałam wyraz 'piekło' a także jego pełny opis do terminologii literatury wniósł Dante w ' Boskiej Komedii' Biblia nie wspomina o piekle ani słowem. Jedynie o czyśćcu.

bo istnieje szatan i to jego sprawka a po za tym 1917 roku NMP powiedziała że jak nie zaczyna się modlić to wywoła wojnę 2 a poz atym był gości inżynier z NASA co próbował obalić biblie i tak obalił ze stworzył patenty na podstawie bibli bo skonstruował parę urządzeń w tym pojazd kosmitów Josef F. Blumrich był kierownikiem komórki NASA zajmującej się aerodynamiką pojazdów kosmicznych. Przyjechał do USA w roku 1959 i od tej pory pracował w dziale konstrukcji pojazdów kosmicznych. Jest właścicielem wielu patentów, był współkonstruktorem rakiety Saturn V. w 1972 roku otrzymał wyróżnienie NASA za wybitne osiągnięcia. Tak więc Blumrich cały czas porusza się po "swoim terenie", który zna najlepiej. Nie można mu zarzucić, tak jak Danikenowi, że zajmuje się tym, na czym się nie zna (z całym szacunkiem dla von Danikena). Jako, że przez cały okres swoje pracy zajmował się Blumrich pracą przy projektowaniu statków kosmicznych. Nie wiem jak dla was, ale Księga proroka Ezechiela, oraz dokonania p. Blumricha są dla mnie wiarygodniejszym dowodem istnienia obcych cywilizacji, niż niektóre dzisiejsze opisy bliskich spotkań http://www.freepatentsonline.com/3789947.html

Gość Zielonoświątkowiec
Jestem Zielonoświątkowcem a nie żadnym Katolikiem, uważam że piekło istnieje a tym bardziej niebo (w Bibli piekło jest wyrażane jako jezioro ogniste a niebo jako Nowe Jeruzalem) Posłuchajcie mnie! dlaczego narzekacie że gdyby Bóg był i nas kochał to by nie było wojen aborcji itp. A czy was rodzice nie każą że coś złego zrobiliście? Bóg nas wychowywuje i nas kocha, dlaczego żądacie od Boga błogosławieństwa skoro w Niego nie wierzycie? Lepiej jest umrzeć na tej Ziemi w biedzie a później wieczność będąc u Jego boku chwaląc go! To nie prawda że po śmierci już jest koniec... są dwie drogi szeroka i wąska. Mało ludzi podąża wąską drogą która prowadzi do Królestwa Niebieskiego! Jest dowód że Bóg istnieje! Tym dowodem jest Bibia a to jest twoja sprawa czy wierzysz w treść w niej napisaną. Dla mnie Bóg jest Panem i kocham Go! Bo On sprawił że się urodziłam zdrowa, zdolna i mam wspaniałych rodziców. On ma dla mnie misje do spełnienia bo przemówił do mnie! i nie paplajcie głupot że Go nie ma! Kto mnie popiera? :)