Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GCSE z polskiego

GCSE z polskiego w Anglii - podzelcie sie informacja

Polecane posty

Gość GCSE z polskiego

jezeli macie pytania GCSE z polskiego to bardzo prosze o wklejenie,

Gość dyskusji GCSE z polskiego
//////////////////////

o jakie pytania Ci chodzi??? kolega mojej corki mial GCSE z polskiego i pytania byly banalne, jedno z nich to " opisz zycie na wsi" po polsku oczywiscie

Gość GCSE z polskiego
wlasnie mi chodzi o pytania o wszystkie , moja corka jest slaba z angielskiego bo w Polsce miala niemiecki , i gdyby bardzo dobrze zdala to srednia podskoczyla by jej . wiec jak mozesz wklej pytania.

sprobuje cos sie dowiedziec, tzn poprosze corkr, zeby sie zapytala kolegi i moze bede mogla Ci pomoc, ale na Twoim miejscu nie obawialabym sie tego egzaminu, napewno corka sobie swietnie poradzi, bo jak juz napisalam, pytania byly banalne, na poziomie szkoly podstawowej, z tym ze oceniane sa i poprawny styl i ortografia

Moj syn pisal w zeszlym roku. Mial nawet przykladowe testy z poprzednich lat ale wszystkie juz na smietnik trafily. Niestety...bo bym Ci przeslala. W kazdym razie egzamin jest bardzo prosty. Moje dziecie stwierdzilo, ze na poziomie III klasy szkoly podstawowej. Ten egzamin jest kierowany rowniez do polskich dzieci, ktore urodzily sie na Wyspach i cala edukacje mialy w szkolach angielskich. Corka na pewno sobie poradzi - nie ma zadnej gramatyki itp. Sprawdzanie czytania ze zrozumieniem (jakis tekst do przeczytania i odpowiedz na pytania), sprawdzenie rozumienia tekstu - wysluchanie nagrania i znow pytania. I jakis list chyba mieli napisac - do przyjaciela, opisujacego cos tam :-) Bedzie dobrze!!!!

Gość GCSE z polskiego
dziekuje wam bardzo , i zaczekam moze ktos pytania bedzie mial. ale mnie uspokoilyscie bo corcia panikuje. zreszta ja tez od tej oceny zalezy jej srednia ,

Gość Moj syn mial w tym roku
Pytali go o : jak zachowasz sie w sklepie spozywczym (scenki) , opisz swojego idola... i bylo tez czytanie tekstu i odpowiedzi na pytania z tego tekstu. Oczywiscie zdal na A bo to bylo proste jak dla czwartoklasisty szk.podst w Polsce.....:)

Gość GCSE zzzzzzzzzzzz
a te scenki mial z fizyki czy z chemii - bo nie rozumiem

Gość z hiszpanskiego