Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski facet

Jak prawidłowo mierzyc długosc penisa?

Polecane posty

Gość ciekawski facet

Bo jesli mierzy sie po linii górnej tj od brzucha do końca główki to wychodzi mi 16 cm. Jeśli mierzę od linii moszny do końca to wychodzi mi 19 -który wyni kedzie prawidłówy

Gość Michel Jackson
mierzy się od odbytu :)

Gość lizak1001
Wsadzasz linijke w odbyt i pchasz az ci penisem wyjdzie. Nastepnie wyciagasz linijke i potrzysz ile wlazlo. Tylko taki sposob mierzenia penisa jest obiektywny, dokladny i zgodny z norma ISO 9001.

Gość ciekawski facet
a jak kolega wezmie do buzi i puznie zmierze mu glebokos gardla to benzie dokladnie?

Gość lizak1001
Dobrze kombinujesz z tym gardlem. Tylko pamietaj, ze musisz pomiary wykonac 10 krotnie aby ustrzec sie ewentualnych bledow.

Gość rozkurwiacz2k3
mi tam długość qtasa mierzy kolega gardłem:)

Gość Adam Składowy
Do pomiaru penisa potrzebne będą Menzurka Kufel po piwie Miska Miskę stawiamy na taborecie W miskę wstawiamy Kufel Kufel napełniamy bo brzegi (aż do uzyskania menisku wypukłego) W kufel wkładamy penisa aż do nasady Wodę, która wylała się podczas pomiaru z kufla do miski przelewamy do menzurki. Na wskazaniu menzurki odczytujemy objętość naszego penisa. Pamiętaj! Nie liczy się długość ani grubość ani technika - liczy się jedynie objętość zwana z łacińskiego kubaturą

Gość taśmą miarową

Gość Łączy nas muzyka nie żadne ...
niwelatorem i deltoidem

Gość kurde ale ja tez wlasnie nie
wiem chyba od brzycha sie mierzy? bo jak razem z jajami to bedzie bardzo dlugi a znowu od jaj bardzo krutki to jak to jest?? zreszta i tak si eniem co przejmowac bo kazdy sobie pewnie dodaje ze 3 cm

Gość Ja WIEM jak
Penisa nie mierzy się ani od góry, ani od dołu, ani też podnosząc do góry ku podbrzuszu. Dla uzyskania prawdziwych wyników mierzy się członka z boku. Jak to zrobić: - upewnij się, że osiągnąłeś 100-proc. erekcję, - przytrzymaj penisa jedną ręką, - drugą ręką przyłóż do niego linijkę opierając ją o kość łonową- (linijka i penis muszą być ułożone równolegle), - zmierz penisa do samego końca, Mierzenie obwodu Obwód należy mierzyć dokładnie w połowie długości. Sposób pomiaru jest taki sam w stanie wzwodu. - przytrzymaj penisa przed sobą w pozycji równoległej do podłogi, - owiń wokół niego centymetr (nie ściskaj zbyt mocno),