Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beatrisss

kącik zlamanych serc.

Polecane posty

Gość podnoszeee

Gość hgfy
🖐️

Gość agusieczka
włśnie jestem w podobnym momencie swego życia ,po odkryciu całej mistyfikacji wymusiłam szczera rozmowę , powiedział mi że się zaj**iście zakochał ,ale że rezygnuje z tego związku bo za dużo ludzi skrzywdzą ,ja mam 34 lata miłość mego męża 20 lat i tak się zastanawiam cały czas dlaczego?? byliśmy dobrym małzeństwem ,rozstał się z nią ,a ja chyba nie chce tez być z nim ,bo nie wyobrażam sobie życia bez miłości co ja mam ze swoim życiem zrobić ?jak żyć? mamy dwoje dzieci 13 lat i 7 lat ,wydawałoby się że złapaliśmy oddech od kłopotów dnia codziennego ,mam wrażenie że problemy go przerosły ,złapał świeżości w tym związku i przypomniał sobieten żar, który po 13 latach osłabł u nas w pierwszym odruchu chciałam zrobić jej awanturę wykszyczeć moj ból ,ale co by to zmieniło?? mam wrażenie że nie czuję już nic, oprócz upokorzenia ,zdecydowałam że dam im szansę na ich miłość ,przecież go nie zmuszę żeby mnie kochał Boże dlaczego tak się dzieje ,wiecie ja przez te wszystkie lata nawet nie pomyślał o zdradzie ,bardzo mnie boli jego nielojalność i jak tu nie zajrzeć do kącika złamanych serc??:-((