Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

białoruska handlarka

Cześć!Jestem tu nowa!

Polecane posty

Cześć :).mam na imię Karolina,mam 17 lat i jestem nowa na Kafeterii. Kafeterię pokazała mi koleżanka,powiedziała,że gdy jest jej smutno to wchodzi na to forum i czyta wasze wypowiedzi. Pomyślałam raz kozie śmierć,i też weszłam. Postanowiłam zarejestrować sobie pseudonim,ponieważ posiedziałam tu kilkanaście minut i zauważyłam,że lubicie się podszywać. I teraz punkt kulminacyjny:pytanie,o co chodzi z tym forum?Zauważyłam,że piszecie tu jak na czacie,znacie się,pozdrawiacie.Nie szczędzicie sobie kąśliwych uwag,podszywów,na które odpowiadacie odpowiednio dobraną ciętą ripostą:). To jak,pomożecie mi zrozumieć dlaczego zamiast założyć jeden porządny wątek,to zakładacie ich miliony? Dzięki za uwagę. Pozdrawiam :)🌼

No właśnie;jesteście również troszkę chamscy.Możeby tak przystopować i otworzyć się na drugiego człowieka,pomyśleć zanim coś się powie :)? Po co się gryźć? Zastanówcie się and tym,co napisałam :)

Gość sccc
uwazaj bo sie zastanowia ;/

Słuchaj:chyba chodzimi o to,żebyście się zastanowili :)? Trochę chęci,pousuwamy zbędne topiki,będziemy współpracować z moderatorami,będzie tu kulturalnie,przyjemnie i spokojnie :) Osobiście nie podoba mi się teraźniejsza Kafeteria,ale to forum nie jest stracone. Jesteście fajni,tylko troszkę zastanówcie się,nie bądźcie tacy chamscy,nie zakładajcie bezsensownych topików:)

Gość nicka mam w orange
nie podoba się? to nie musisz wchodzić kobito 🖐️ a tak swoją drogą kafeteria to targowisko prózności.

Gość pizdeczka Mańka
,Osobiście nie podoba mi się teraźniejsza Kafeteria,ale to forum nie jest stracone.' to po kiego grzyba tu siedzisz?! :O Nam pasuje tak jak jest a jak tobie nie, to sruuuu!! :P

Chcę poprostu pomóc WAM wybrnąć z chamstwa,właśnie,właśnie żebyście rpzestali byc próżni!Abyście stali się awrtościowymi ludźmi!Razem zdziałamy wszystko,z Jezusem i dobrocią naszych serc:)

To forum jest siedliskiem chamstwa,a tak dalej nie moze być!Nie będę na to bezczynnie patrzeć!Myślicie,że jak wy nie macie sumienia,to inni ludzie też niemają?!Płakaćmi się chce,jak patrzę na niektóre wypowiedzi,przepełnione nienawiścią i zazdrością!Boli mnie to,gdy moja koleżanka śmieje się z chamstwa!Bądzcie wychowani..

Gość kaskadka
matka teresa sie znalazla. To co widzisz to kwintesencja kafeterii. Nie ma co zmieniac teraz jest git a jak sie nie podoba poszukaj sobie innego forum Proste