Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlueBerry92

Nie wiem co sie dzieje!

Polecane posty

Zaczne od tego ze jestem dziewica! w sobote bylam na imprezie z moim chlopakiem, musze przyznac ze zmaaarzlam bardzo, a nie bylam ubrana grubo (leginsy, bluzeczka na ramiaczkach i bluza) po niej spedzilismy razem czas, on chcial seksu ale ja nie, wiec nie doszlo do wspolzycia a do pieszczenia sie i mial wytrysk.. Teraz jest wtorek, 3 dzien po imprezie a ja jestem chora - gardlo totalnie mi wysiadlo. Ale moj temat dotyczy bolu jajnikow.. Czy jesli zmarzlam tam i teraz jestem chora to jest wieksze prawdopodobienstwo ze mam zapalenie jajnikow? Nie kluja mnie ani nic, ale sa nabrzmiale troche i bola. Bardzo sie tym martwie, wiem ze moze to bzdura ale wole wiedziec co Wy sadzicie na ten temat! Nie piescilismy sie po jego wytrysku wiecej, to nie bylo na mnie a ja mam dalej blone dziewicza. Nie moge byc w ciazy, prawda?!?! Okres powinnam miec okolo 20-stego, wiec musze czeekac :/ BLAGAM WAS O ODPOWIEDZI! (wiem ze moze dla Was temat wydaje sie glupi, ale coz..)

Nieprzejmuj sie, ja tak zawsze robie z dziewczyna ze piescimy sie a po wytrysku jest koniec zabawy. niewkrecaj sobie ciazy bo okres ci sie opozni przez stres wiec kolo sie zamknie:)