Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie boje sie burzy

Z którym z nich wolałybyście się związać?

Polecane posty

Gość Nie boje sie burzy

1. Nieziemsko przystojny - wysoki, ciemna karnacja, czarne mocne włosy modnie obcięte, wysportowana sylwetka, zadbane całe ciało, wykształcenie wyższe ale zdobyte w dziwnych szkołach, inteligencja emocjonalna bardzo wysoka, wiedza raczej średnia, fajne poczucie humoru, cwany, bez forsy, marzyciel, ciągle zmienia hobby, potrafi się zająć kobietą, wie co mówić w danej chwili, ciągle zmienia pracę, pochodzi z rodziny dotkniętej patologią, wiele długich związków na koncie. 2. Bardzo przeciętny - 175 wzrostu, owłosione ciało, brunet, normalna sylwetka, wykształcenie wyższe zdobyte na UJ, dobrze płatna stała praca, wysoka inteligencja i szeroka wiedza, prześwietne poczucie humoru, stałe hobby któremu lekko podporządkowuje swoje życie, romantyk, idealista, pochodzi z dobrej, tradycyjnej rodziny, miał jeden długi nieszczęśliwy związek i kilka przelotnych. 3. Przystojny, ale bez rewelacji - wysoki, opalony brunet, spracowane dłonie, umięśniona sylwetka, wykształcenie pomaturalne, prowadzi rodzinny interes, mieszka z rodzicami na osobnym piętrze w domu jednorodzinnym, niska wiedza i przeciętna inteligencja, brak hobby, głęboko zakorzeniona hierarchia wartości, ma zbiór zasad których bezwzględnie przestrzega, brak związków na koncie, oddany i marzący o "tej jedynej", dziwne poczucie humoru, pochodzi z zamożnej rodziny, również tradycyjnej. Który "brzmi" najlepiej?

Gość 478
2

Gość blooooom
2

Gość trzeci

Gość Nie boje sie burzy
Nie było, nie lubie blondynów:) jakas argumentacje tez poprosze..

Gość hytg
3

Gość Nie boje sie burzy
Z jednyną intymne chwile są najcudowniejsze, z dwójką można gadać cały dzien i to się nie znudzi, a trójka to chłopak do tanca i do rozanca, ale często mnie drazni brakiem wiedzy i durnymi żartami.

Gość Nie boje sie burzy
Ci 3 też są niepowtarzalni i wyjątkowi. To jakiś skrót. Potrzebuje po prostu szybko mieć faceta, bo... bo tak. Musze szybko założyć rodzinę.

Gość trzeci
drugi tez by mogl byc,ale jak jest owlosiony to odpada

Gość Nie boje sie burzy
dla mnie długi związek to taki 2-3-letni.

Gość całkowicie czarny kot
2 zdecydowanie

Gość Nie boje sie burzy
czemu dwójka? aa.. i podkreslam ze to ma byc facet do zalozenia rodziny, a nie do zabawy...

Gość Polianne
a który z panow ma romantyczxne uspoobienie? lubi wieczorne spacery, swieczki przy rozmowie, kwiaty, przyrode, fotki, muzyke? długie zwiazki... to sztuka w nich byc. łatwiej byc w takich na chwile..

1. Nieziemsko przystojny - wysoki, ciemna karnacja, czarne mocne włosy modnie obcięte, wysportowana sylwetka, zadbane całe ciało, wykształcenie wyższe ale zdobyte w dziwnych szkołach, inteligencja emocjonalna bardzo wysoka, wiedza raczej średnia, fajne poczucie humoru, cwany, bez forsy, marzyciel, ciągle zmienia hobby, potrafi się zająć kobietą, wie co mówić w danej chwili, ciągle zmienia pracę, pochodzi z rodziny dotkniętej patologią, wiele długich związków na koncie. dla mnie 2, 3letni związek to nie jest jakiś specjalnie długi. "inteligencja emocjonalna bardzo wysoka", "potrafi się zająć kobietą," - to jest najważniejsze i dlatego wybrałabym jego, nawet, gdyby miał wykształcenie podstawowe

Gość alfonso de la fonso
skoro pytasz o wybor jestes wyrachowana suka kieruj sie sercem

Gość do bardziejtransparentna
ciesze sie ze jeszcze sa takie kobiety jak Ty

Gość Nie boje sie burzy
Dla mnie 2-letni związek jest długi, nigdy nie bylam nawet w rocznym związku... Romantyczny jest dwójka, często zabiera mnie wieczorem do Krakowa mimo, ze mamy tam b. daleko, uwielbia robic niespodzianki, romantyczne kolacje, w ogole jest dobry i szczery. Dobra, powiem o co chodzi. Mój lekarz ginekolog powiedział mi, że niestety z powodu leków ktore bede brała mam ostatnia szanse zeby zajsc w ciąże. Chce dlatego założyć rodzine jak najszybciej... I z tymi 3 panami ostatnimi czasy sie spotykam (z jedynką od 14 miesięcy, z dwójką od 3 miesięcy, z trójką od 4 lat) - tak, z wszystkimi na raz jednoczesnie. Nie maja o sobie nawzajem pojecia, ale teraz chce jednego wybrac...

Gość Nie boje sie burzy
Nie jestem wyrachowaną suką, życie nauczyło mnie, że miłości nie ma. Chce zalozyc rodzinę, bo to bylo moim marzeniem... To ostatnia szansa. Musze podjąc decyzje. Bedąc czyjąś kobietą będe wierna i oddana.

Gość tja....
najlepszy 2 najgorszy 3

Gość Polianne
miłość istnieje:) kieruj sie sercem.

Gość 23latek
A chciałem dziś podobny temat założyć! Ktoś mi czyta w myślach. A moje pytanie miało brzmieć tak: Masz do wyboru: Chłopaka o urodzie Christiano Ronaldo, mega przystojny ale za to mało inteligentny Lub Chłopak, który przystojny nie jest ale za to inteligentny z którym bys miała tematy do rozmów.

Gość rudy26
rudych tez nie bylo?:(

3 wybralam poniwewaz ma zasady i hierarchie wartosci. a dla mnie to jest wazniejsze niz studia czy uroda.

Gość Nie boje sie burzy
Cristiano Ronaldo jest brzydki.