Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnaGrubaska

Skazana na samotność??

Polecane posty

Gość SamotnaGrubaska

Mam 25 lat.Parę miesięcy temu zakończyłam trwający 5 lat toksyczny związek.Związek bardziej z przyzwyczajenia niż z miłości.Związek bez emocji bez szczerości... Nie wiem, czy dobrze zrobiłam, chyba nie potrafię być sama..Do tego ważę 120kg, więc jasne, że nikt mnie nie chce...zaczynam chyba popadać w depresje...strasznie brak mi bliskości... Wplątałam się w bezsensowy romans, który na szczęście się kończy (on jest żonaty)...to też mnie dobija...to, że w to brnę...ogólnie...porażka... :(:(:(

Gość vcf
omg, 120 kg!! tragedia!!

Gość SamotnaGrubaska
wyobraź sobie, że jestem zdrowa i sprawna i w niczym mi ta waga nie przeszkadza...tylko wszystkim wokoło przeszkadza...dlaczego mam sie podporządkowywać i dlaczego ludzie sa tak malo tolerancyjni :(

Gość Imponento
No zdrowa to ty nie jestes. Moze ogolnie nie masz zadnych objawow jak narazie i jestes w miare sprawna, ale samo to ze o tympiszesz swiadczy ze samopoczucie nienajlepsze, a to juz najlepszy poczatek do...

Gość Króliczeknapalu
Dziewczyno weź się za siebie! 50 kilo to na bank musisz zrzucić. Staniesz się bardziej atrakcyja dla siebie i dla innych

Gość SamotnaGrubaska
Zawsze trzeba się innym podporzadkowac...

nie chce ci sie schudnac czy nie mozesz? widzialas dietetyka? probowalas czegos? :)

Gość Bogdannnnn
Prowo.

Gość SamotnaGrubaska
Żadna prowokacja. A co nikt nie może ważyć 120kg?? i takiego problemu jak ja?? myślałam, że ktoś mnie wesprze, zrouzumie,ale jak widać grubasy mówią innym jężykiem i ciężko je zrozumieć...

Gość wyluzuj...
co się tak pienisz? Mówisz, że jesteś zupełnie sprawna, ale przy 40 zawał murowany, i wiele innych ciężkich problemów ze zdrowiem. Ja jestem w stanie zaakceptować osobę otyłą, jeśli widzę, że próbuje coś z tym zrobić. Nie po to, aby być atrakcyjną, ale po to aby dożyć przynajmniej 60 -.-' A kto chce babę, która tego nie rozumie i sama się doprowadza do destrukcji? Babę co być może zejdzie przy 40, a biedny facet zostanie wdowcem...zastanów się

Nie wszyscy muszą być chudzi jak szczapy,ale też nie szkoda ci zdrowia.Taka waga obciąża twoje biedne serce.A co do romansu to nie szkoda ci było jego żony?

Gość może i było jej szkoda
ale złapała pierwszego który chciał poruchać, bo jest samotna opuszczona i niedowartościowana. ps. żonka by się pewnie pochlastała jakby zobaczyła z kim ją mężuś zdradzał ;)

Gość SamotnaGrubaska
Wy też nieźli jesteście... nie mówiłam dlaczego jestem gruba, narzekałam na brak tolerancji. A co do kochanka to nie był pierwszy lepszy, przyjaźniliśmy się od lat. To fakt...jakby ona zobaczyła z kim on ją zdradza... Może zejdę do 40...ale też mi się coś od życia zależy... grubych facetów nikt się nie czepia.. często takie "misie" są postrzegane jako seksowne... i ja po prostu nie rozumiem... a może już nawet nie chce mi się rozumieć...spijcie dobrze..

Przepraszam za przeklenstwo, ale pojebane to nasze spoleczenstwo. Kiedy ktos jest inny od razu jest wysmiewany. To rodzi tylko nienawisc niepotrzebna. Leczcie sie ludzie jak mozna tak dolowac dziewczyne tylko dlatego, ze jest gruba !? Wtedy sie juz dla takich jak wy, nie liczy nic innego. Ani charakter, ani inteligencja, ani poczucie humoru to zalosne, a Ty autorko pamietaj, ze, nie liczy sie to jak wygladasz, a to jakie masz serce :) Mozesz isc jedynie do lekarza zeby zdrowia nie niszczyc, ale nie przejmuj sie opinia ludzi pustych. Oni sie, nie zmienia. Dla nich licza sie tylko i wylacznie idealy. To jest wlasnie gorzka prawda o tym jaka jest wiekszosc ludzi. Duzo ztych ludzi deklaruje swoja tolerancje, ale kiedy napotykaja na swej drodze kogos odbiegajacego od normy mecza go. Tak bylo jest i pewnie bedzie. Ja tez duzo przez to przeszedlem. Nikt, nie ma prawa oceniac ludzi tylko po wygladzie czy po wadze. Nikt. Mozna skrzywdzic tym naprawde dobrych ludzi i rozbudzic w nich poczucie nienawisci. Pozdrawiam autorke :)

Gość abc i xyz
jakaś dziwna ta historia... ile masz wzrostu?