Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany ojciec

Corka powiedziala mi ze wychodzi za maz i jest w ciazy

Polecane posty

Gość zalamany ojciec

bardzo smutna wiadomosc dla rodzicow, ona ma dopiero 23 lata jest za mloda na slub a juz co dopiero na urodzenie dziecka

Gość Hołd dla Jacko
ciesz sie ze nia ma 16..:-(

Gość o moj boze
1/10

Gość zalamany ojciec
23 lata to i tak jest za mloda, na dodatek nie lubie jej meza, a ona zdecydowala sie mu dziecko urodzic, moze nawet wolalbym zeby wyszla w wieku 16 lat za maz za kogos kogo lubie

Gość za ciebie

Gość werwrwerw
gosciu, a ty to chyba rok mialeś, jak ta twoja córka sie urodzila, bo tak, jak ty piszesz, nie pisze chlop w normalnym wieku ojca dorosłej córki

Gość Hołd dla Jacko
hmm to jeszcze nie maz..pogadaj z corka..teraz nie sa w modzie sluby jak laska zaciazy

Gość zalamany ojciec
nie za mnie, tylko za kogos kogo lubie, a tak wychodzi za maz za chlopaka ktory pochodzi z rodziny alkoholikow, i jest z nim w ciazy od dwoch miesiecy sie do niej nie odzywam , proponowalem jej by usunela , zaden dzieciak alkoholika nie bedzie moim wnukiem

23 lata to juz nie jest taka młoda chłopie.Ja jeszcze mam tyle i się z mężem staramy o dzidzie i idę na studia.A zresztą to nie ty będziesz jego mężem, nie musisz go lubić.To jej życie.Jakbyś nie zauważył to od 5 lat jest dorosła.A dlaczego go nie lubisz?Co chleje,ćpa wyzywa ją? Czy takie widzimisie twoje?

Gość dsasd
jesteś palanetem...wybierz faceta za nią, usunąć ciąże chyba Cię popierdoliło człowieku 23 lata to dobry wiek moja wyszła mając 21 lat i jest ok.jest już dorosła i to jej życie

Gość zalamany ojciec
nie odzywam sie do niej , bo sprowadzila wstyd na moja rodzine , co ja powiem znajomym ? zona ma o to do mnie pretensje, mowi mi ze to nasza corka a ja jej juz za swoje dziecko nie uwazam

Gość zalamany ojciec
pic moze nie pije , ale pochodzi z rodziny alkoholikow i co ja mam patrzec na to z przymruzeniem oka , pod czas kłótnie powiedziałem jej że jeśli ktoś od niego odejdzie lub on ją porzuci to żeby nie wracała do domu bo jej nie przyjme

RAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!! Chłopie co ty piszesz wogóle.Nie ważne czy on pochodzi z rodziny alkoholikow czy cpunów,ważne żeby on był dobry dla twojej córki.Bardzo często chłoptasie z dobrych domów to pieprzone bydlaki.A co do usunięcia to na miejscu twojej córki chyba bym cie znienawidziła.A chlopak nie zwiał gdzie pieprz rośnie tylko postanowił wziąć odpowiedzialność za dziecko.Ciekawe jak spojrzysz w twarz kiedys temu dziecku jak tak myślisz??

Gość zalamany ojciec
nie musze na to dziecko patrzec, bo to jest i bedzie dla mnie obcy czlowiek , na pewno nie bede traktowac go jak wnuka bo nie chce tego dzieciaka znac

Gość autorze jesteś poyebany

Gość zalamany ojciec
chce jak najlepiej dla corki , dlatego uwazam ze najlepiej bedzie jak zostawi tego czlowieka i usunie ciaze , juz jej powiedzialem ze w przyszlosci na pewno nie bedzie mogla na mnie liczyc

Rzuć się z mostu.Wolałbyś żeby wyszła za bogatego chłoptasia z dobrego domu, który leje ją ukradkiem i zdradza na prawo i lewo.Jak narazie to tylko ty przynosisz wstyd rodzinie.Ja bym się wstydziła takiego ojca.A jak twoi znajomi też mają taki kij w dupie jak ty to gratuluje towarzystwa.Chłopak nie pije, a nie jego wina, że rodzice chleją.Już dość się w życiu nacierpiał, a tu jeszcze taki tesc rąbnięty.Życzę twojej córce i jej przyszłemu mężowi szczęścia

Chcesz dla niej najlepiej to daj jej spokój ty toksyczny tatusiu.Na pewno sobie bez ciebie poradzą. Aż mi się krew zagotowała w żyłach.Współczuje dziewczynie takiego ojca.A dziecku takiego dziadka.I przestań ją namawiać na aborcje bo sie w piekle usmarzysz

Gość wwwwwwwwwwwwwww
ojciec...co to za ojciec ktory ma takie zdanie o swoim wnuku czy wnuczce.. masz czlowieku dziwne podejcie do zycia. a wiek nie jest najwazniejszy tylko to co sie ma w glowie. ja mam 20 lat i rozwazam slub w kilku najblizszych latach. gdybym zaszla w ciaze ze swoim narzeczonym i moj ojciec wspomnialby cos o usuniecia ciazy napewno dlugo bym mu tego nie zapomniala.

Gość agniesia z mielca
Ludzie... dajecie się robić w balona - jak dzieci normalnie. Przecież tu na kilometr smierdzi podpuchą

Gość pacco kobalt
czy to podpucha czy nie- masz racje...23 lata to nie wiek na slub ani na dziecko...powinna sobie jeszcze pozyc i sie pobawic, co najmniej z 10 lat, bo po slubie i porodzie to jakby umarla

Gość zalamany ojciec
nikt z was nie potrafi zrozumiec rodzica, a ja jestem jej ojcem ktory byl przy niej od urodzenia a ona wyciela mi taki numer ze zrobila sobie bachora z jakim nic nie wartym chlopakiem , ale powiedzialem jej ze jesli on ja kiedys uderzy czy zrobi jej jakas krzywde to zeby do domu nie wracala i pewnie tak bedzie ale wtedy to ona moze nie liczyc na moje wsparcie

Gość co będzie jeśli ty będziesz
oczekiwał wsparcia od niej? co wtedy?

Gość zalamany ojciec
nigdy jej oto nie bede prosil, ona juz sama wybrala a mogla miec jeszcze kiedys normalna rodzine , teraz wchodzi do patologi , wiec nie chce jej znac ani teraz ani po swojej smierci , jeszcze ma 2 tygodnie czasu na to by przerwac ciaze , wtedy moze jesli mnie przeprosi to moze jej wybacze

Gość onaonaonaona
ty załąmany chcesz jak najlepiej a nie pomyslales ze usuniecie to zabojstwo? chcesz by twoja corka byla morderczynia? i to wbrew sobie? mimo ze jest szczesliwa? koles jaestes tak toksycznym człowiekiem ze szkoda gadac, to co ty uwazasz za szczescie dla niej wcale nie musi byc tym samym a to ze chlopak pochodzi z rodziny nie fajnej to nie przeszkadza mu w tym by on byl dobry, ty jak mozna zauwazyc pochodzisz z wzoroej a prosze jaki z ciebie eghoista i bezuczuciowiec, przed takim ludzmi trzeba uciekac mysle ze to ze sie nie odzywasz do corki jest dla niej ulgą no ale za to co mowisz o swoim wnuku ze dzieciaka nie chcesz znac to dla mnie zakrawa o patologie, lecz sie czlowieku na chore wyobrazenie rzeczywistości, hipokryzje i zakłamanie.

Gość onaonaonaona
aha i na problem z przewartościowaniem własnej osoby, wyobraż sobie ze nie jestes nikim szczegolnym i może wcale nikomu nie zależeć na dobrych relacjach z tobą, otwórz oczy TY zanim bedzie za późno.

Gość a ja sama
zalosna prowokacja

Gość PROWOKACJA PROWOKACJA

Gość bedę babcią
ja jestem szczęśliwa a córka ma 22 lata