Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzózka94

stres przed pocałunkiem

Polecane posty

Gość brzózka94

hmmm jakby tu zaczac... mam mały problem acz kolwiek dla mnie jest on wielki mam 15 lat i jestem jedyna osoba w klasie kora sie jeszcze nie całowała (tak na powaznie) wszyscy sie z tego smieja. Mam chłopaka o rok starszego ode mnie. Kilka razy juz zagadywał o calowaniu ale strach jest silniejszy ode mnie. Bardzo bym chciała sie z nim pocałowac ale strach mnie paralizuje boje sie ze cos popsuje i ze cos wyjdzie nie tak bo nigdy tego nie robiłam wszysc mowia ze to łatwizna ale dla mnie jest to cos strasznego boje sie ze moj chłopak mnie z tego powodu kopnie.... mozecie mi cos doradzic na ten temat? bede wdzieczna. Z gówy dziekuje

Gość zakochana na maxa
to mnie zszokowałaś. Masz chłopaka i się nie całowaliscie jeszcze?? z tego co tu czytam na forum to w Twoim wieku dziewczynki się już bzykają :o no ale jeśli jeszcze się nie całowałaś to się nie stresuj tak ;). Wszytsko samo się potoczy. Będziesz wiedział co robić, chociaż na początku ciężko to wyczuć ale potem to już fajna sprawa :D

Gość fdfghtjy
ja mam 15 lat i nie miałam chłopaka i co nie spieszy mi sie

Gość zakochana na maxa
to dobrze, że Ci się nie spieszy ale to chyba rzadkość w dzisiejszych czasach. Pełen szacun :)

o matko to straszne. ja mam 16 i sie nie całowałam. no chyba ze całowaniem mozna nazwac krótkiego buziaka w usta bez jezyczka xdd i to troche dziwne ze amsz chlopaka i sie nie calowaliscie ? XDD a co do stresu , to wyluzuj, nie am czym ;)

Gość brzózka94
hehe no tak jakos wyszlo chodzisłam z nim 2 miesiące i zerwalismy przez to ze byłakmm w obec niego niesmiała teraz jestem z nim drugi raz i robie te same błedy jestem juz z nim 2 miesiace i zawsze gdy on chce to zrobic to ja mam jakas wymowke boje sie ze cos spartole:(

Ja też mam 15 lat i w życiu się nie całowałam (oprócz paru incydentów w przedszkolu ;)) i raczej się na to nie zanosi :P