Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam i szukam

Łózko dla 2-latka -spi w pokoju z rodzicami

Polecane posty

Gość Szukam i szukam

Jakie łózko polecacie,jak dotąd spi w łóżeczku w naszym pokoju i tak zostanie. Drugi pokoj zajety przez brata lat 13 .Macie podobnie? Mysle nad fotelem rozkładanym.ehhh .

A ty byś chciała spać na fotelu? Ja już bym wolała na materacu spać.

Gość Szukam i szukam
Dobre , to co polecisz?Spalam na fotelu rozkladanym jak bylam dzieckiem.

A macie tylko dwa pokoje? Jeśli to mały pokój to można sofę rozkładaną. Albo po prostu łóżko, 90x200 czyli wąskie. Nie podałaś za bardzo szczegółów pomieszczenia. A nie da się obojga dzieciaków wprowadzić do jednego pokoju?

Gość no wlaśnie
dzieci w jednym pokoju, i łóżko piętrowe, starsze na górze maluch na dole

Swoją drogą materac też nie jest głupim pomysłem. Pokryć jakąś tkaniną tylko i w ciągu dnia, można schować np. za szafę,

Gość Szukam i szukam
No moze to i sofa .Nie chce starszemu zagracać pokoju.

Gość grubaski w
Ależ jesteś wynaturrzona... Uprawisz seks w tym samym pokoju w którym jest dziecko... obrzydliwe, pogardzam tobą :O

Ale coś kosztem czegoś, zagracać pokój nie, można wstawić łóżko piętrowe. A przepraszam, że zapytam życie intymne to tak jak dziecko jest w pokoju? A potem co, do 18 będzie spał z wami? A macie tylko 2 pokoje?

Gość Szukam i szukam
Tak mamy 2 pokoje , do syna przychodza w odwiedziny koledzy,kolezanki itp .Tak zycie intymne jest jak dziecko spi (cos w tym zlego) Starszy ma lozko pietrowe a pod nim biurko z komputerem.

Gość Szukam i szukam
grubaski w- nie widzę nic w tym złego,dziecko spi w łóżeczku.

Gość Szukam i szukam
U starszego syna stoją wszystkie zabawki malego , wiec nie chce mu dawac tam brata . Chodzi mi o bardziej dorosle lozko ,aby ten nasz pokoj nie byl dziecinny.

Hmmmm no to problem. Nic w tym złego do momentu kiedy nie będzie na tyle duży, ze będzie łapał o co chodzi. Może się przecież obudzić. Ale to już odrębny temat. Jeśli nie masz wyboru a pokój np. niewielki to sam materac nie jest głupim pomysłem. Naprawdę, chociaż brzmi głupio. A może coś takiego: http://www.allegro.pl/item676687304_sofa_rozkladana_nowa_wiele_kolorow.html A fotel to pewnie o coś taiego ci chodziło? http://www.allegro.pl/item680331124_super_fotel_rozkladany_do_spania.html

To rzeczywiscie najlepiej fotel rozsuwany. Przynajmniej w dzien bedzie wiecej miejsca. Moja kolezanka tak ma. Tez maja dziecko w pokoju. I nawet nie byloby miesca na ic innego.

Gość no wlaśnie
ta ostatnia mi sie podoba :)

Gość lidia33
Ja też mam pokój razem z dzieckiem(mieszkamy z rodzicami) i polecam fotel 1-os. lub 2-os.(zależy ile masz miejsca). Mój mały spał na 1-os.ale ostatnio kupiłam mu fotel 2-os. Nie zajmują dużo miejsca,a dziecko napewno się wyśpi nie gorzej niż w łóżeczku... :)

Gość proponejszyn ja
u znajomuch widzialam -sama nie wiem jak nazawac-materaco-fotel... cos co jak sie zlozy jest fotelem-stabilny spory-wygodny-bez twardych elementow-wszystko tworzywo jak gabka ...material gruby mocny po rozlozeniu..materac...skaldane na 3-jak harminijka000kurde nie wiem jak wytlumaczyc-w kazdym razie-bez kolek, bez jakiegos twardego obicia...---o to tak jak zlozyc materac na 3..majac jeszcze dodatkowo oparcie-wyglada jak fotel..i pewlni taka ufnkcje...nawet nie widac ze jest rozkladany

Gość Szukam i szukam
Dzieki Wam bardzo,podoba mi sie ta mala sofa . Pojade do sklepu z kawalkiem materialu mojego lozka i moze zrobia mi obicie tej malej sofy w takim samym kolorze :)

Gość Gregoria
Bardzo fajne amerykanki widziałam na stronie www.lozkapietrowe.com

Gość Azallia1
U nas jest podobna sytuacja, córka ma 17 m-cy i niebawem chcemy kupić jej łóżko- jakie nie mam pojęcia, będzie z nami w pokoju bo starszy syn ma 18 lat i swój pokój. Mam mętlik w głowie. Mam w pokoju stylowe meble koloru ciemny orzech więc biele i jasne kolory odpadają....